POČETAK 2022. GODINE ĆE BITI POSEBNO SREĆAN ZA NJIH: Ova 3 znaka ZODIJAKA očekuje sve ono što su priželjkivali, pa i više!
Foto: Shutterstock

astrologija

POČETAK 2022. GODINE ĆE BITI POSEBNO SREĆAN ZA NJIH: Ova 3 znaka ZODIJAKA očekuje sve ono što su priželjkivali, pa i više!

Zanimljivosti -

Prema kineskom kalendaru 2022. je godina Vodenog Tigra pa će već na početku godine pojedini znakovi ambiciozno krenuti da ostvaruju svoje ciljeve, a neki će biti neverovatno srećni jer će im se ostvariti ljubavne želje.

U januaru će zvezde pokazati veliku naklonost pojedinim znakovima horoskopa. Iako su neke planete u retrogradnom hodu, prvi mesec u godini će biti svečan i neobičan.

Januar, kalendar
foto: Shutterstock

Blizanci

U prvom mesecu nove godine Blizanci će sjajiti predivnom energijom, koja će biti čarobna od prvog do zadnjeg dana pa će se osećati kao da im je život bajka. Postoji velika šansa da će im se ostvariti velika želja za koju su polako počeli gubiti nadu da će ikad ostvariti.

Prema lunarnom kineskom kalendaru 2022. je godina Vodenog Tigra pa će već na početku godine Blizanci ambiciozno krenuti ostvarivati svoje ciljeve. Čuda se događaju, a ovaj znak bi se trebao pripremiti na mnoga iznenađenja.

blizanci
foto: Profimedia

Strelac

Strelci će biti neverovatno srećni jer će im se ostvariti ljubavne želje. Oni koji su dugo sanjali o upoznavanju srodne duše, u ovom mesecu će upoznati nekog posebnog. Strelci koji su već pronašli partnera će u januaru razmišljati o sledećem koraku - zajedničkom životu ili venčanju.

Akov već poznaju tog nekog posebnog januar će biti pravo vreme da skupe hrabrost i naprave prvi korak.

Strelac
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolija će u januaru uložiti mnogo truda u ostvarenje svojih želja. To će im biti najsrećniji mesec u novoj godini i to na svim životnim poljima - u finansijama, ljubavi i zdravlju.

Biće puni energije i samopoudanja pa će se napokon odlučiti da rizikuju kako bi ostvarili to što žele. Intuicija će ih usmeravati da donesu pravu odluku.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Atma)

Bonus video:

00:27

Devojke iz grupe Hurricane progovorile o raspadu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja