KOJI PRAZNIČNI FILM ODGOVARA SVAKOM ZNAKU ZODIJAKA? Ako ste neodlučni, ova lista će vam pomoći u izboru najlepšeg! (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube

samo veselo

KOJI PRAZNIČNI FILM ODGOVARA SVAKOM ZNAKU ZODIJAKA? Ako ste neodlučni, ova lista će vam pomoći u izboru najlepšeg! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Novogodišnji praznici su idealno vreme da se udobno zavalite u sofu i uživate u svom omiljenom filmu. Pred nama je često šarenolik izbor, a astrologija vam može pomoći da se lakše odlučite za neki od njih.

Ovan - Poslednji praznik (The Last Holiday)

Ovnovi ionako žive kao da imaju još samo tri nedelje života, tako da je film “Poslednji praznik” (Last Holiday) ispunjenje njihovih želja. Kada Kvin Latifa otkrije da ima terminalnu bolest, daje otkaz na poslu, ostavlja sve probleme kod kuće i kreće u Evropu kako bi se zabavila i potrošila sav svoj novac.

Ovnovi će u potpunosti uživati u ovoj komediji proživljavajući svaku smešnu situaciju s glavnom junakinjom.

Bik - Sam u kući (Home Alone)

San svakog Bika: relaksacija u svom domu dok isprobava kremice i razne stvarčice ukućana – bez njihovog znanja. Bikovi će se lako poistovetiti s Kevinovim opuštanjem u kadi, njegovom hrabrošću pred provalnicima i činjenici da se oslanja samo na sebe – nešto Bikovima jako poznato. “Sam u kući”, hit koji se svake godine reprizira na nekom od domaćih televizijskih kanala i dalje donosi veliko zadovoljstvo ovom znaku, čak iako su ga gledali mnogo puta.

Sama topla tema filma, u kojem majka radi sve kako bi se vratila kući kod svog sina ispuniće njihova velika srca ljubavlju i osećajem sreće.

Blizanci - Ustvari ljubav (Love Actually)

Blizanci su društveni znak koji želi da uvek prvi sazna sve tračeve, detalje svih ličnih odnosa ljudi oko sebe i kako je sve to povezano s njima.

S desetak centralnih priča, “Ljubav zapravo” će ih držati uz ekran i zadovoljiće njihovu nesavladivu potrebu za humorom i pametnim raspravama. Ipak, što je najvažnije, osećaćete se kao da su centru zbivanja.

Rak - Vilenjak (Elf)

Nežan i veseli film o potrazi za porodicom se čini poput mekanog zagrljaja Raka koji emituje dobre vibracije.

Badi je Rak, sto posto. On je osetljiv, ozbiljan vilenjak koji samo pokušava da širi veselje. Rak je poznat po tome što je jako zaštitnički nastrojen, a Badi u filmu u potpunosti puca u sceni grudvanja u kojoj brani svog brata Mihaela.

Rak je definitivno znak koji će najverovatnije ući u sobu govoreći: “Zaljubljen sam! Toliko sam zaljubljen da me nije ni briga ko to zna!”.

Lav - Umri muški (Die Hard)

Drama! Akcija! Toliko dobrih citata! Toplo srce u središtu sve te lude akcije! Brus Vilis! Lavovi su odani do kraja i definitivno maštaju o tome da budu junaci u priči gde spasavaju svoje romantične partnere, porodicu ili prijatelje. Lavovi bi trebalo da gledaju “Umri muški” kako bi ispunili svoju želju za bezvremenskim trenucima.

Devica - Božić Čarlija Brauna (A Charlie Brown Christmas)

Device su po prirodi veoma organizovane, vole da pomažu drugima, cene red i tradiciju, a Čarli Braun je vrhunski božićni klasik. Osim toga, on traje samo 30 minuta, tako da će se lako uklopiti u prepuni raspored Device. One će ga gledati dok obavljaju sitne zadatke po kući i saosećati se s Čarlijevim kritičkim stavom prema komercijalizmu.

Vaga - Praznik (The Holiday)

S vladajućom Venerom, Vaga je krajnji romantičar, pa bi joj ovaj film definitivno odgovarao. Kad se obe, Kameron Dijaz i Kejt Vinslet, razočaraju u ljubavi, odlučuju da zamene kuće za praznike i, na kraju obe pronađu ljubav. Vage bi rado preskočile porodične praznike ako to znači da će u drugoj zemlji doživeti romansu.

Škorpija – Košmar pre Božića (The Nightmare Before Christmas)

Škorpija će vam reći da im je to omiljeni božićni film jer želi da vam ulije strah, nakon što vi kažete da obožavate “Vilenjaka”. Škorpije uživaju u jezivim scenama, a ovaj film je pravi način da se prepuste mašti.

Strelac - Najluđi Božić (National Lampoon’s Christmas Vacation)

Kao jedan od najsjajnijih i najsmešnijih znakova, Strelac bi trebao da gleda jednu od najboljih božićnih komedija ikad snimljenu. U ‘Najluđem Božiću’, Klark Griswold (Chevy Chase) samo želi da ode na savršen odmor sa svojom porodicom, ali ništa mu ne polazi za rukom. Za Strelca ne postoji ništa gore od osećanja da mora da se drži tradicije.

Jarac - Kako je Grinč ukrao Božić (How The Grinch Stole Christmas)

Jarac je znak koji će definitivno odvojiti vreme u svom rasporedu da bi se posvetio “mržnji prema samom sebi”. Njihov pragmatizam se ponekad može pretvoriti u pesimizam, stoga će definitivno uživati u mračnom humoru Džima Kerija.

Vodolija – Rudolf - irvas crvenog nosa (Rudolph The Red-nosed Reindeer)

Vodolija je oličenje humanosti, zajedništva i individualnosti. Logično je da je ovo njihov omiljeni božićni film. Poput Rudolfa, Vodolije će se uvek izdvojiti kao srce tima, šta god da rade i gde god da krenu. Oni uvek rade ono što je najbolje za grupu.

Ribe - Polarni ekspres (The Polar Express)

Kao najduhovniji i najmističniji horoskopski znak, Ribe će uživati u Tom Henksovoj verziji “The Polar Expressa”, u kojoj jedan mladi dečak na Božić napušta tajanstveni voz koji vozi na Severni pol. Delu Riba koji izrazito ceni lepotu i kreativnost dopašće se priroda, vukovi, borove šume i sneg.

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

01:37

ČOLA I SAŠA MATIĆ PEVALI ZAJEDNO: Goste na slavlju ostavili BEZ DAHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track