VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA: Najsrećniji će biti Strelac, Blizanac i Vaga, a ovaj znak nek se pripazi!
Foto: Profimedia

astrologija

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA: Najsrećniji će biti Strelac, Blizanac i Vaga, a ovaj znak nek se pripazi!

Zanimljivosti -

Nedeljni horoskop od 17. do 23. januara donosi mnoge zanimljive trenutke svim horoskopskim znacima, a najsrećniji će biti Strelac, Blizanac i Vaga.

OVAN

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u ličnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim darom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

KARIJERA: Zavući se u mir vlastitog doma ove nedelje će biti glavna preokupacija. Radovi u kući li tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas vesele.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

BIK

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se fokusirati na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi sarađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, trebaće još razraditi neke detalje. Razradite sve u detalje.

SAVET: Jača vaše samopouzdanje.

bik
foto: Profimedia

BLIZANCI

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primijetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzetni. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko malih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

SAVET: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

blizanci
foto: Profimedia

RAK

LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši će se lični odnosi verovatno poboljšati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako dro preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu razviti neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.

SAVET: Osetite prirodu oko sebe.

rak
foto: Profimedia

LAV

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i ugodnih doživljaja u krugu vlastitog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti, te probuditi nove ideje kako unaprediti ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

horoskop, lav
foto: Profimedia

DEVICA

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao pravi vođa. Shvatate da se vredelo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

VAGA

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će vezani svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktirat ćete mlade suradnike.

SAVET: Ne preterujte sa sportom.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

KARIJERA: Rad iz sene biće vam najugodnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.

SAVET: Rado ćete izlaziti u prirodu.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

LJUBAV: Gde god se pojavili, primijetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko vas već duže vreme priželjkuje bolje upoznati.

KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz sene. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.

SAVET: Idealno je vreme za meditaciju u tišini.

Strelac
foto: Profimedia

JARAC

LJUBAV: Sigurnost i dugovečnost osobnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

SAVET: Bilo bi dobro posetiti frizera.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.

KARIJERA: Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali pognuti glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, jasno uz argumente.

SAVET: Bićete verni sebi i svojim stavovima.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

RIBE

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće izlaziti više.

KARIJERA: Zamišljaćete se na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

SAVET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Ehoroskop)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track