OVO JE PRVI ZNAK U VEZI NEŠTO NIJE U REDU: Rak kuka svima okolo, Ovan počinje da se udaljava, a Lav postaje AGRESIVAN!
Foto: Profimedia

ZODIJAK

OVO JE PRVI ZNAK U VEZI NEŠTO NIJE U REDU: Rak kuka svima okolo, Ovan počinje da se udaljava, a Lav postaje AGRESIVAN!

Zanimljivosti -

Ako osete da to nije to ili su nesigurni oko problema koji imate u vezi, horoskopski znakovi počeće drugačije da se ponašaju. Doduše, ima i onih koji će glumiti da je sve u redu.

Evo kako koji horoskopski znak signalizira da nešto nije u redu u vezi.

Ovan

Počeće da se udaljava od vas iako se neće prepirati ni svađati, sve dok to ne bude nužno. Kad je Ovan zaljubljen, želi s vama da podeli svaki, pa i najmanji detalj svog života, a želeće i znaće sve što se događa kod vas.

Vrlo su direktni u svojim namerama. Ako mislite da morate da razmislite da li je sve u redu, sigurno nešto nije u redu.

ljubavni par
foto: Shutterstock

Bik

Kad u njihovoj vezi nešto nije u redu, Bikovi će pokušati da svoj život prikažu što srećnijim. Usavršiće svoj Instagram ili preurediti stan. Mera do koje to rade samo je pokazatelj do koje mere su nesrećni.

Bikovi su vizualna i estetska bića i jako im je važno kako ih drugi ljudi doživljavaju. Na to će se oslanjati sve više i više ako se ne osećaju ispunjeno u vezi.

Blizanci

Biće izvan sebe. To znači da će se mučiti na poslu, plakati bez razloga, svađati se s prijateljima, a sve to zato što neće znati kako rešiti situaciju u kojoj se ne osećaju srećno.

Ovaj znak neće skrivati da je nesrećan, ali biće neodlučni. Svoje nezadovoljstvo Blizanci će preneti na sve drugo, osim na ljubav, sve dok ne budu morali da se suoče sa realnošću.

Ljubavni par
foto: Profimedia

Rak

Postaće sitničavi. Pričaće svojim prijateljima kako su nesrećni, izbacivaće pasivno-agresivne komentare i generalno će izražavati nezadovoljstvo na svakom koraku bez prave želje da shvate u čemu je problem, zašto je nastao i kako ga rešiti.

Rak je inače pun ljubavi, ali kad postane nezadovoljan, znate da nešto nije u redu.

Lav

Prvo će biti agresivni, a onda pomirljivi. Lavovi koji su potajno nesrećni mogu biti poprilično brutalni jer njihovo samopouzdanje potiče od doživljaja samoga sebe, a kad u njihovom privatnom životu to nije "poravnato" postaju vrlo nesigurni, eksplozivni i s vremenom odustaju i kreću dalje.

Devica

Bacaju se u bilo šta što će im skrenuti pažnju od problema. Vrlo su strastvene po prirodi, ali Device lako postanu paranoične. Iako na površini mogu biti vrlo kul, ako se daju previše u nekom području svog života, to vam je prvi znak da nešto ne valja.

Ljubavni Par, Zena
foto: Shutterstock

Vaga

Postaje opsednuta poslom. Vage su inače pravi ljubavnici zodijaka, ali i radoholičari. Kada se ovaj znak posveti nečemu u svom životu previše, to je siguran znak da se ne osećaju dobro u nekom drugom segmentu života.

Škorpija

Ili će odbijati da se povežu s vama ili će ludeti zbog stvari koje uopšte nisu povezane s problemom. Škorpija je najintenzivniji znak zodijaka, a kada su potajno nesrećni u vezi, oni neće dugo moći tako da funkcionišu. Njihove emocije isplivaće iz njih vrlo brzo.

Strelac

Postaje pasivno-agresivan. Imaju nagle ispade ljutnje koji izbijaju ni zbog čega. Međutim, na površini će održavati svoj lagani, humoristički pogled na život. Kad Strelci počnu preterano da se šale i neprimereno komentarišu, znajte da im je dosta svega.

Zena, ljubavni Par
foto: Shutterstock

Jarac

Ovo je znak koji pokušava da kontroliše ama baš sve. Pokušaće da identifikuje problem i reši ga, čak iako su svesni da je to nemoguće.

Previše se identifikuju sa svojom vezom jer njihov odnos postaje i njihov život. Jarci ne podnose situacije u kojima ne znaju kako stoje s partnerom i ako se preterano trude da reše probleme, to je jasni znak da nisu srećni.

Vodolija

Odjednom će vam ispričati neke svoje velike snove i ciljeve i zaista će ih ostvariti. Preseliće se u drugu državu, puno putovati, pokrenuti sopstveni biznis ili se baviti impresivnim aktivnostima. Oni su orjentirani na posao i kada su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da rade u šestoj brzini.

Lampica treba da vam se upali kad Vodolije nemaju nimalo vremena za vas ili vam kažu da sada samo treba da se fokusiraju na svoju karijeru. Iako će vam se po svemu ostalom činiti da su potpuno zaljubljeni u vas, verujte - nisu.

Ribe

Ribe samo žele da budu "slobodne", da iskuse šta sve život može da pruži i odjednom će želeti da proputuju svetom i vide "šta sve tamo ima". Mogu da vam tvrde da vas vole, ali ako njihova mašta pokazuje da u njihovom životu nema mesta za vas, nisu baš potpuno srećni.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 19.2.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track