KAFANSKI SNAGATOR SVE ODUŠEVIO, REGION U TRANSU: Izgleda da je pogrešno otišao kod bravara umesto zubara da mu uradi vilicu! VIDEO
Foto: Printscreen/Facebook, Profimedia

haos

KAFANSKI SNAGATOR SVE ODUŠEVIO, REGION U TRANSU: Izgleda da je pogrešno otišao kod bravara umesto zubara da mu uradi vilicu! VIDEO

Zanimljivosti -

Na Fejsbuku se pojavio veoma zanimljiv video čoveka iz kafane. Iako smo navikli da takve snimke prate neki gegovi vezani za padanje, posrtanje ili tuču, čovek, koga zovu Neznanim junakom je sve oduševio i izazvao brojne komentare i to pre svega, muškog roda.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

- Ovako ja zamišljam Hulka. Ovo nikad nisam video, a dosta sam života proveo u kafani. Dame i gospodo, predstavljamo vam počasnog kuma Neznanog junaka! - stoji u opisu videa na stranici Debeli kum.

Na snimku čovek u žaru veselja ustaje od kafanskog stola i ustima podiže isti. Svi su oduševljeni, aplaudiraju mu, a čak i muzičari iz kafane mu skandiraju. Kažu da je snagator. Kako se čuje na snimku, ljudi govore nekim od naših jezika, ali je nepoznato da li je snimak iz Srbije ili Crne Gore, a u komentarima se može videti i da neki tvrde da je gospodin iz Severne Makedonije.

"Auu ovo jos nisam vid'o", "Sve što želim da postignem u životu", "E ljudino kapa do poda", "Ovaj proš'o igricu", "Alal vera kume", "Izgleda da je pogrešno otišao kod bravara umesto zubara da mu uradi vilicu", "Pomaže si s trbuhom, praktički naslonjena noga na trbuh, ali da svaka čast majstore i to treba izvest, neko ga rukama ne može držat a ti zubima", "Gospodin čovek, ništa nije razbio, ništa nije prosuo" su samo neki od komentara, ali svi su jednostavno bili oduševljeni i podržavali napor ovog Neznanaog junaka.

(Kurir.rs/A.Miletić)

Bonus video:

00:54

ABE KUDE STE BE? Kafana za golemu meraklije, pa ko razume-razume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track