PEVAJ SRBIJO, ZEMLJO JUNAKA! Hrvatski tiktoker ZAPALIO INTERNET uz Baju Malog Knindžu: Smem li nazad u Zagreb posle ovoga?!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/TikTok

NASMEJAO SVE

PEVAJ SRBIJO, ZEMLJO JUNAKA! Hrvatski tiktoker ZAPALIO INTERNET uz Baju Malog Knindžu: Smem li nazad u Zagreb posle ovoga?!

Zanimljivosti -

Poznati hrvatski tiktoker Mihael Ibranović, koga na ovog društvenoj mreži prati 230.000 ljudi, unapravio je video koji je jako brzo postao viralan, a koji je, u najmanju ruku, šokirao njegove sunarodnike.

Naime, on je okačio snimak na kome se vidi da je nosi tradicionalnu srpsku šajkaču dok peva stihove pesme "Pevaj Srbijo" od Baje Malog Knindže.

Ovaj tiktoker zapevao je uz pesmu, a u jednom momentu je i pokazao tri prsta, što je tradicionalni srpski pozdrav. Za sve to vreme, tiktoker je imao i veliki osmeh na licu, a u pozadini su išli stihovi "Pevaj Srbijo, zemljo junaka/Pvaj Srbijo, zemljo bitaka".

Ono što je zaista nasmejalo sve bio je opis njegovog videa, u kome je Mihael napisao samo:

- Smem li nazad u Hrvatsku posle ovoga?

Hrvati se nisu oglašavali na ovoj njegov snimak, ali zato su Srbi odlučili da ne sme nazad, te da je od sada naš, a čak su i pale ponude za brak, te mu je jedna devojka napisala:

- Bravo, aj me ženiš.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

Konstrakta na narodnjački način: Darko Lazić smislio svoju verziju pobedničke pesme za Evroviziju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track