KORISTAN TRIK ZA DOMAĆICE: Nakon ovoga, nikada više nećete bacati isceđen limun!
Foto: Shutterstock

ZA BLISTAVE I SJAJNE SUDOVE

KORISTAN TRIK ZA DOMAĆICE: Nakon ovoga, nikada više nećete bacati isceđen limun!

Zanimljivosti -

Jedna od korisnica na TikToku pokazala je kako isceđeni limun može da očisti suđe i unutrašnjost mašine za pranje sudova.

Pre nego što ga bacite u korpu za smeće, ubacite ga u mašinu u koju ste prethodno stavili sudove i uključite na redovan ciklus. Limunska kiselina će ukloniti kamenac i neprijatan miris, a vaši sudovi će izgledati kristalno čisto.

"Koristila sam isceđen limun. Naravno, pre toga sam uklonila semenke. Možete koristiti i limunov sok", napisala je Mila u komentaru.

@mama_mila_ Don’t throw away the secret to your shiny dishes ✨ #LearnOnTikTok #TikTokPartner #hometips ♬ original sound - ALTÉGO

Obavezno imajte na umu da morate ukloniti semenke jer se mogu zaglaviti unutar mašine, što može dovesti do tehničkih problema. Ovaj savet primenjujte povremeno jer kiselina može da uništi gumu. Video ima više od milion pregleda, a mnogi korisnici TikToka su se složili da je ovo odlična ideja.

"Supruga je ostavila limun u sokovniku i nisam ga video kada sam upalio mašinu. Unutrašnjost je bila besprekorno bela", napisao je jedan korisnik.

žena, Gojaznost, hrana, limun, Nož, kafa
foto: Shutterstock

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

Recept za teleće šnicle u limun sosu sa taljatelama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track