DA LI SAMO ZVOCAJU ILI TRAŽE PAŽNJU? Evo kako se horoskopski znaci ponašaju u BRAKU, a oduševiće vas jedan posebno!
Foto: Shutterstock

astrologija

DA LI SAMO ZVOCAJU ILI TRAŽE PAŽNJU? Evo kako se horoskopski znaci ponašaju u BRAKU, a oduševiće vas jedan posebno!

Zanimljivosti -

Da bi veza ili brak između dvoje ljudi uspeli, mnogo je uslova koji moraju da se ispune, a za početak da se partneri slažu, da imaju isti pogled na svet.

Da li će se složiti, to umnogome zavisi od karaktera, vrednosti u koje veruju , cilejva koje žele da ostvare... Evo kako se horoskopski znakovi ponašaju u braku:

astrologija, horoskop
foto: Profimedia

Ovan

Ovan je snažan i potreban mu je isto takav partner, snažan, uporan i izdržljiv koji može da podnese sve njegove “bubice”. Kada ga konačno nađe, odmah će se udati / oženiti njime.

Bik

Predstavnci ovog znaka motivišu svoje partnere da budu što uspešniji, bolji jer su zahtevni i od partnera očekuju da im uspunjavanju razne hirove. Vole da im u braku bude zabavno pa biraju one koji mogu da zasmejavaju piše Sensa.

Blizanci

Oni tačno znaju koga žele za partnera i uradiće sve da ga pronađu. Svi ostali koji nisu prošli selekciju pobeći će sami ili će ih Blizanci eliminisati iz svog života. Kada pronađu pravog, samo njemu će otkriti pravu istinu o sebi, tj. svoje pravo lice.

posao, par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Rak

Predstavnika ovog znaka teško je ubediti da stane na “ludi kamen”, ali ako partneru to pođe za rukom, dobiće nekog ko je pametan, dopadljiv, dobar ljbuavnik, ali i drug i osoba koja je privržena porodici i kući.

Lav

Lavovi su spremni da započnu zakednički život s nekim ko može da im odmah obezbedi kraljevski život, a zatim da ih svaki dan osvaja novim izjavama ljubavi i iznenađenjima. Lav traži pažnju svakog dana i to očekuje od partnera.

Vaga

Vaga je osoba koja svojom pojavom može da zaseni, da ispuni lepotom i harizmom. Traži pažnju i nežnost, posvećenost, a ako to ne dobije od partnera, ustaće i otići će bez osvrtanja.

par, ljubav, dejt, ruža
foto: Profimedia

Devica

S Devicom može da se razgovara o svemu, ona ima puno razumevanja i empatije. U ovom znaku partner će pronaći i najboljeg druga i ljubavnika i savetnika. Ali postoje trenuci kada joj dođe “žuta minuta” i u tom trenutku nehotice može povrediti partnera. Ali znajte da to ne traje dugo i da će izviniti.

Škorpija

Škorpija može da opčini svakoga, ona je šarmantna, neodoljiva, sposobna i snažana. Njenom partneru mnogi zavide na tome. Tako mu ne ostaje mnogo izbora- mora stalno da se trudi na bude na njenom nivou.

Strelac

Strelac je partner s kojim se ide u vatru i u vodu. Uvek je tu za svog partnera kao najveća podrška, ali kada dođe do svađe, on nema nikakve šanse osim da prizna da je Strelac u pravu. S njim nema rasprave.

par, ljubav, iznenađenje
foto: Profimedia

Jarac

Ovaj znak ima jasnu predstavu o tome kakav brak treba da bude. Sledi svoja uverenja, tako ništa ne odlučuje naprečac, pa tako će pažljivo tražiti partnera koji odgovara njegovim zahtevima. Ako se u braku ispostavi da partner nije tako savršen, onda će Jarac dati sve od sebe da ga takvim učini.

Vodolija

Ova znak smatra da je život prekratak da bi ga potrošili uzaludno. Zato Vodolijina kuća neće biti u savršenom redu i neće uvek biti ručka na stolu, ali će zato biti puno smeha, radosti i zabave. Vodolija je partner s kojim vam nikada neće biti dosadno.

Ribe

Predstavnici ovog znaka su misteriozni i partner nikada nije siguran o čemu razmišljaju i šta misle. Stalno će pokušavati to da dokuči, pa mu nikada neće biti dosadno. Ribe od partnera očekuju da im bude zaštitnik, oslonac, najbolji prijatelj, a zauzvrat daju sve svoju ljubav.

par, ljubav, suton
foto: Sebastian Gollnow / AFP / Profimedia

(Kurir.rs/Sensa)

Bonus video:

01:42

NEMA ŠANSE DA OVO ZNATE! Kako je leskovačko selo Donje Brijanje dobilo ime? Evo šta je ispričao Ćure ispred prodavnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track