PRONAŠAO BOCU S PISMOM STARIM 21 GODINU: Kad ga je pročitao, zanemeo je! Napisala ga devojčica koja je imala samo JEDAN ZAHTEV
Foto: Profimedia

DIRLJIVO

PRONAŠAO BOCU S PISMOM STARIM 21 GODINU: Kad ga je pročitao, zanemeo je! Napisala ga devojčica koja je imala samo JEDAN ZAHTEV

Zanimljivosti -

Krispin Benton je prošle nedelje otišao u šetnju nakon posla na plaži Castle, u Falmutu u Engleskoj, kada je pronašao bocu. Benton je za "Falmouth Packet" ispričao da je završio posao za taj dan i, kako je vreme bilo lepo, otišao je do plaže Castle u šetnju.

"Bila je plima, pa je verojatno boca tada isplivala", rekao je, i dodao: "Podigao sam je, a onda sam pomislio -O, moj Bože, tu je poruka."

poruka u boci
foto: Profimedia

Student koji se zatekao na plaži snimio je Bentona i zajedno su otvorili bocu. “Bilo je to pismo devojčice iz Kanade. U prekrasnom je stanju - boca je bila začepljena. Morao sam jako potegnuti čep da bih ga izvadio”, rekao je Benton.

U rukom pisanoj poruci devojčice Eni, koja je u vreme pisanja 2001. godine imala 6 godina, piše da je iz Kanade i poziva pronalazača da joj se javi. “Molim vas, nemojte zagađivati", napisala je ekološki svesna devojčica u poruci koju je poslala s Bahama, gde se nalazila u tom trenutku.

devojčica
foto: Shutterstock

Na adresi koji je napisala kao kontakt danas je industrijski kompleks.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

02:46

OTKRIVENO TESLINO PISMO NAKON STRELJANJA U KRAGUJEVCU: Bes izbija iz svake rečenice - UBILI su SRPSKU DECU! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track