JELENA U POTRAZI ZA MLADIĆEM KOJI JOJ JE SPASIO DAN! Čuo je da ima problem i ispao pravi ŠMEKER: Molim dečka da mi se javi!
Foto: Profimedia

prelepo

JELENA U POTRAZI ZA MLADIĆEM KOJI JOJ JE SPASIO DAN! Čuo je da ima problem i ispao pravi ŠMEKER: Molim dečka da mi se javi!

Zanimljivosti -

Nikad nismo spremi za neke neuobičajne događaje, a u takvim situacijama obično nas spasavaju nepoznati heroji, koji su spremni na razna dobra dela.

tramvaj
foto: Dado Đilas

Upravo se u ovakvoj situaciji našla Jelena, koja je na tramvajskoj stanici kod Ekonomskog fakulteta shvatila da nema novca za peronski žeton. Jeleni je nepoznati mladić kroz prozor tramvaja, koji je stao na tu stanicu, dao 200 dinara ne bi li Jelena mogla da otputuje i tako joj je spasio dan.

Ona je bila veoma zahvalna, a sada je rešila da ga potraži ne bi li mu se odužila, te je u jednoj grupi objavila post:

Jelena, Momak, Karta, Novac, Pomoć
foto: Printscreen

- Molim dečka, da mi se javi u koliko vidi ovo, koji mi je 16.3. oko 13h dao 200 dinara za peronsku kartu iz tramvaja 7 ili 9, preko prozora, jer je čuo da ne mogu da nađem bankomat moje banke i nisam mu tražila kontakt jer sam žurila na autobus i tramvaj je krenuo. HVALA TI!!!

Da li je Jelena našla dotičnog momka, ne zna se, ali svojom pričom podsetila je da nesebični ljudi dobrog srca i još uvek postoje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track