HOĆETE DA VAM POSUĐE I PAS MIRIŠU NA LUKSUZ? Britanska kraljica lansirala tečnost za pranje sudova i parfem za PSE!
Foto: Shutterstock, Profimedia

ima se, može se

HOĆETE DA VAM POSUĐE I PAS MIRIŠU NA LUKSUZ? Britanska kraljica lansirala tečnost za pranje sudova i parfem za PSE!

Zanimljivosti -

Britanska kraljica lansirala je svoju tečnost za pranje sudova koja košta oko 20 dolara po boci (oko 2.100 dinara).

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

"The Natural Dish Wash" (Prirodna tečnost za pranje posuđa) koje opisuju da ima miris "šetnji uz obalu", prodaje se preko firme/imanja Sandringham koje je u vlasništvu krune.

Na etiketi je logo firme, koji glasi: "Inspirisani zajedničkom strašću za zaštitu naše životne sredine, sarađivali smo sa Norfolk Natural Living, kako bismo kreirali našu tečnost za pranje sudova samo deset milja od imanja, koristeći najfinije botaničke sastojke piše Dejli mejl.

Novi deterdžent je pušten u prodaju samo mesec dana nakon što je Kraljičino imanje lansiralo brend parfema za pse, koji košta 13,21 dolara po bočici (oko 1.415 dinara). Parfem za pse, napravljen od hamamelisa i mešavine esencijalnih ulja, navodno pomaže da se "oslobode svih neželjenih mirisa" od pasa.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

- Upotreba: Naprskajte veliku količinu na dlan svoje ruke i zagladite sveže opranu i osušenu dlaku vašeg psa kako biste se oslobodili svih neželjenih mirisa i održali da miriše sveže, navodno piše na bočici. Poznato je da kraljica Elizabeta voli pse i veruje se da je posedovala više od 30 korgija tokom svoje vladavine. Sarađivala je sa Norfolk Natural Living, lokalnom kompanijom, na proizvodnji novog sapuna i parfema. Med od pčela u monarh palati Sandringem takođe se prodaje za 20 dolara po tegli.

Prikuplja se iz košnica postavljenih oko polja u seoskom odmaralištu kraljevske porodice, za koje se kraljičin sin, princ Čarls, obavezao da će pretvoriti u potpuno organsko mesto. Deo ovog obećanja uključuje zabranu upotrebe pesticida, što je navodno dovelo do buma u ​​populaciji pčela na imanju od 20.000 hektara. Kraljevska roba se prodaje u prodavnici poklona Sandringham u Norfolku, na istoku Engleske.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:44

OVO SU SVI ČEKALI! Sara Jo javno progovorila o Konstrakti: Njene reči ostavile sve u ŠOKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track