OSTALO JE JOŠ MALO! DANAS TAČNO U 16.45 DEŠAVA SE ČUDESAN FENOMEN NA NEBU: Astrolog Dušan savetuje šta da uradite u tom trenutku!
Foto: Shutterstock

Poslednji put viđeno 1856.

OSTALO JE JOŠ MALO! DANAS TAČNO U 16.45 DEŠAVA SE ČUDESAN FENOMEN NA NEBU: Astrolog Dušan savetuje šta da uradite u tom trenutku!

Zanimljivosti -

Svi ćemo dobiti neko rešenje nekog problema na određeni način – neko u snu, neko na javi, nekome će sinuti ideja

BEOGRAD - Jupiter i Neptun, vladari mora, danas, 12. aprila, stvaraju konjukciju na istom stepenu u Ribama.

Astrolog Dušan Veličković ističe da se to poslednji put dogodilo negde 17. marta 1856. godine. Ovaj aspekt je jedan fenomen i događa se moćna energija na nebu.

Astrolog Dušan Veličković istakao je da ovaj neverovatan spoj planeta u Ribama donosi probleme sa spavanjem, promene, jer su Ribe odraz naše duše, naši snovi, nešto imaginarno, nerealno. „Ovo je aspekt viruelnosti!“ – istakao je Dušan Veličković za emisiju 150 minuta na TV Prva.

Merkur je ušao u Bika, pa nas kombinacija ove energije donosi šansu da zaradimo, okrenemo se biznisu, poslu i radu, kako objašnjava Veličković. Ovo je povoljan period za ljubav, jer je Venera u Ribama – pazite da vas ne zakači talas zabranjene ljubavi.

Dušan Veličković, astrolog
foto: TV Prva printscreen/150 minuta

„Ja sam ubeđen da je to jedan veliki blagoslov, jer to su dva vladara Riba, dva vladara naše podsvesti. I kada se oni udruže, moj savet je da pratite svoje snove i neke misli koje vam prolaze kroz glavu. Svi ćemo dobiti neko rešenje nekog problema na određeni način – neko u snu, neko na javi, nekome će sinuti ideja. Ovo je period kada treba da hvatamo bljesak intuicije i nekih misli koje nam kao pčela zuje po glavi i kažemo „to je to.“ – ističe Dušan Veličković.

Zato danas obratite pažnju na svoje snove i misli dok je konjunkcija Jupitera i Neptuna u Ribama – moguće je da će vam kroz podsvest doći prilika da svoj život poboljšate i ostvarite želje.

Kurir.rs/TV Prva/Penzionisani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track