ISPLIVALE NOVE GADOSTI IZ BRAKA VILA SMITA I DŽEJDE: Psovala ga PRED GOSTIMA, on je udario NOVINOM po glavi! Izbila BRUTALNA SVAĐA
Foto: Profimedia

HTEO DA JE OSTAVI

ISPLIVALE NOVE GADOSTI IZ BRAKA VILA SMITA I DŽEJDE: Psovala ga PRED GOSTIMA, on je udario NOVINOM po glavi! Izbila BRUTALNA SVAĐA

Pop kultura -

O odnosu Vila Smita i njegove supruge Džejde Pinket Smit ne prestaje da se govori i piše. Otkako je glumac ošamario komičara Krisa Roka, društvene mreže prepune su navoda o vezi Vila i Džejde, koju mnogi nazivaju toksičnom.

Internet su preplavili i stari snimci iz Džejdine emisije "Red Table Talk", a u najsvežije procurilom snimku iz 2018. godine, Vil govori o trenutku kada je umalo ostavio suprugu.

Vil je ispričao da ju je umalo ostavio kada mu je rekla da "je*eno začepi" i to pred gostima. Zatim je zgrabio novine, udario je njima po glavi i zatražio da razgovara s njom u drugoj sobi.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Prisetio se kako joj je tada rekao:

"Džejda, ovako ćemo: Ja sam odrastao u domu u kojem sam gledao oca kako udara moju majku u lice i neću da stvaram dom u kome ima vulgarnosti i nasilja. Ako moraš tako da razgovaraš sa mnom, ne možemo da budemo zajedno. Nećemo da koristimo nikakve vulgarnosti u našim interakcijama. Nećemo povisiti ton. Nećemo da budemo nasilni. Ne mogu tako".

Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Prepričao je da mu je Džejda rekla da je neće udarati "po je*enoj glavi", nakon čega joj je Vil rekao da izađe. Džejda je tada pitala hoće li se stvarno rastati s njom zbog nekih reči, a Vil je rekao: "Da, upravo jesam! Ne psujemo!"

Glumac je u emisiji dodao: "Prošlo je 20 godina otkako ne koristimo vulgarne reči u bilo kom razgovoru koji vodimo. Nismo koristili vulgarne reči ni u jednoj raspravi, nikada nismo digli glas, pohađali smo kurseve komunikacije, sve to – i nikada nismo imali nasilje".

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track