OTAC BESAN NAZVAO UČITELJICU U POLA NOĆI! Kada dođe vreme za domaći mnogi RODITELJI polude: Bože svašta! Kakav danak neiskustvu!
Foto: Profimedia

GENIJALNO

OTAC BESAN NAZVAO UČITELJICU U POLA NOĆI! Kada dođe vreme za domaći mnogi RODITELJI polude: Bože svašta! Kakav danak neiskustvu!

Zanimljivosti -

Deca u nižim razredima osnovne škole dosta su opterećena zadacima koji i nisu toliko laki. Svi znaju da dati makaze, pa makar i dečije, nekom osmogodišnjaku nije najbezbednije, a učitelji ponekada to zanemaruju pa za domaći ostaje pravljenje različitih umetničkih dela.

škola, đak, prvak, prvaci, đak prvak
foto: Printscreen/RTS

U takvim situacijama roditelji su redovno primorani da se umešaju u rad deteta, te da mu pomognu makar samo da bi dete dobilo pristojnu ocenu, jer petica za trud danas više ne postoji ni kao ideja.

Jedan otac, nakon što je pola dana potrošio na rađenje dečijeg domaćeg zadatka, kao da je ponovo krenuo u školu, izrazio je svoje nezadovoljstvo na društvenoj mreži Tviter.

Njegova objava ubrzo je postala viralna, a brojni roditelji su se potpuno složili sa njim.

- Kažu da je stvarno jedan otac zvao učiteljicu u pola noći, sve lepo dobro veče kako ste je l' spavate, viče ova pobogu naravno da spavam, a on eee a mi lepimo je***e cvetiće na hamer papir - glasio je tvit.

"Hahahah i ja sam bila u iskušenju, prepoznajem se u toj situaciji", "Prva stvar koja me je nasmejala na Tviteru posle izbora", "Ja sam vala kad su svi išli onlajn namerno slala radove posle 22h jer je učiteljica imala uvrnuta pravila da rade projektnu nastavu svaki drugi dan da im ne bude dosadno, i onda mi kaže treba plastelin, a ono tipa vikend je, ne radi ništa, gde da ti ga nađem"...

A onda se u komentarisanje tvita uključila, pretpostavljamo, jedna učiteljica:

- Bože svašta! Kakav danak neiskustvu, zato ja isključim mobilni u 21h.

A, da li ste vi, dragi roditelji, imali ovakvih iskustava kao ovaj tata sa hamerom i.... cvetićima?

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:17

OSNOVNA ŠKOLA BRATSTVO PONOS NOVOG PAZARA! Posle rekonstrukcije postala jedna od najboljih u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track