ŠTA VAŠ IZBOR SLADOLEDA OTKRIVA O VAMA? Ako obožavate straćatelu ZAHTEVNI STE, a pogledajte šta ako vam je omiljeni ukus čokolada!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO je tačno

ŠTA VAŠ IZBOR SLADOLEDA OTKRIVA O VAMA? Ako obožavate straćatelu ZAHTEVNI STE, a pogledajte šta ako vam je omiljeni ukus čokolada!

Zanimljivosti -

Čak i ukus sladoleda koji najviše volite, govori nešto o vašem karakteru. Nije isto, postoji razlika između ljudi koji biraju vanilu i čokoladu...

ČOKOLADA

Vi ste koketna, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Često vam zavide na vašem dobrom izgledu i pameti. Štaviše, često žele da budu poput vas. Obdareni ste retkim talentom o kom većina može samo da sanja. Ipak, neretko ste i lakoverni, ali volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

Sladoled
foto: Printscreen

VANILA

Vi volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje ne možete da predvidite. Možda bi neki opisali vaš vaš život kao dosadan, ali vi jednostavno znate kako da uživate u sitnicama i malim zadovoljstvima.

VOĆNI UKUSI

Tolerantna ste, obzirna i odana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ”živi i pusti druge da žive”. U stvari vam nije ni bitno šta drugi misle o vama, jer ste se pomirili sa svojim životnim odlukama.

sladoled
foto: Youtube Screenshot/Schnelle Rezepte

STRAĆATELA

Zahtevna ste, odlučna i dosledna osoba koja se ne odriče svojih principa i uverenja. Tražite mnogo i od sebe i od drugih i nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali bar znate šta želite. Ipak, ne bi bilo na odmet da se ponekad opustite, da budete spontaniji, uživate i da se nagradite za sopstveni rad i trud.

PISTAĆI

Krase vas sofisticiranost i fini maniri. Uvek ste uglađeni, uljudni, a vaš ”gospodski” rečnik impresionira svakoga s kim razgovarate. Nije neobično videti ljubiteljku pistaćija, na plaži u šeširu sa velikim obodom, jer ona voli eleganciju i damski stil.

SLADOLED SA KOMADIĆIMA ČOKOLADNOG KEKSA

Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način i drugi vas smatraju dragom i pametnom osobom. Obožavate da čitate i kod kuće verovatno imate brdo knjiga. Sa knjigom u ruci, vi ste svoj na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

sladoled
foto: Profimedia

LEŠNIK ILI ORAH

Privržena ste, poštena, savesna i pristojna osoba. Imate visoke standarde kada je reč o tome što je ispravno, a šta nije. Uvek se bojite da ćete povrediti tuđa osećanja.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:59

DVE LINIJE ODBRANE U ZAŠTITI POTROŠAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track