KUPOVINA FARMERKI SKORO UVEK JE PRAVO MUČENJE! Stilistkinja otkrila TRIK kako da znate da vam stoje savršeno: OVO morate da radite
Foto: Printscreen TikTok

ISPROBAJTE

KUPOVINA FARMERKI SKORO UVEK JE PRAVO MUČENJE! Stilistkinja otkrila TRIK kako da znate da vam stoje savršeno: OVO morate da radite

Zanimljivosti -

Stilistkinja pokazala sjajan trik koji će vam pomoći da uvek izaberete farmerke koje vam savršeno pristaju

Kupovina farmerki može da bude prava noćna mora. Nakon biranja modela koji vam se dopada sledi probanje, prilikom čega mnoge stvari zanemarimo.

U kabini prodavnica obratimo pažnju na to da li nam je dobra veličina i kako nam stoje, a zbog jedne stvari koju zaboravimo kasnije se suočavamo sa tim da stalno moramo da podižemo na gore farmerke koje nosimo.

Jedna stilistkinja je, međutim, podelila trik koji će vam pomoći da više nikad ne kupite farmerke koje vam spadaju, a evo šta treba da uradite.

Kako je pokazala na svojoj klijentkinji, kada obučete farmerke, potrebno je da čučnete i ruke ispružite ipsred sebe tako da njima dodirnete pod. Dok to radite, obratite pažnju da li se farmerke pomeraju u struku, tj. da li kada ustanete morate odmah da ih podignete na gore. Ona u videu ukazuje svojoj klijentkinji na to da joj farmerke dobro stoje i da se pojas nije pomerio kada je čučnula.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

02:43

Glossy lično - Jelena Maćić: Udala bih se ponovo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track