UMRO LEGENDARNI GLUMAC! Rej Liota zaspao i više se nikada neće PROBUDITI: Iza sebe ostavio ćerku i VERENICU!
Foto: Profimedia

TUGA

UMRO LEGENDARNI GLUMAC! Rej Liota zaspao i više se nikada neće PROBUDITI: Iza sebe ostavio ćerku i VERENICU!

Pop kultura -

Glumac Rej Liota preminuo je u 67. godini, navodi Deadline.

Liota, koji je bio najpoznatiji po svojoj glavnoj ulozi u kriminalističkom klasiku Martina Skorsezea iz 1990. godine "Dobri momci", umro je u snu u Dominikanskoj Republici dok je snimao novi film, prenosi agencija. Iza glumca je ostala ćerka Karsen.

Pre smrti, bio je veren, a trebalo je da oženi Džejsi Nitolo. Liota je bio u Dominikanskoj Republici snimajući projekat pod naslovom Dangerous Vaters.

Independent je kontaktirao predstavnika Liote za potvrdu. Njegova filmska karijera trajala je četiri decenije. Pored svog hvaljenog igranja u "Dobrim momcima", Liota je takođe glumio u proslavljenim nastupima u filmovima "Nešto divlje" i "Polje snova".

Poslednjih godina doživeo je oživljavanje popularnosti, pojavljujući se u projektima kao što su Sopranovi prekuel "The Mani Saints of Nevark", za koji je igrao dve uloge, i film Noa Baumbach "Bračna priča".

Rođen u Nju Džersiju 18. decembra 1954, Liota je usvojen sa šest meseci, nakon što je ostavljen u sirotištu. Odrastao je u Nju Džersiju pre nego što se preselio u Njujork, da bi se na kraju preselio u Los Anđeles da nastavi glumačku karijeru. Liotina prva filmska uloga stigla je u filmu "Usamljena dama" iz 1983.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track