LAV IMITIRA PIKSIJA I BREDA PITA! Kralj životinja imao frizuru koju su momci OBOŽAVALI 90-ih: Ceo svet gleda u njega i NE VERUJE!
Foto: Profimedia, Starsport, Shutterstock

fenomenalno

LAV IMITIRA PIKSIJA I BREDA PITA! Kralj životinja imao frizuru koju su momci OBOŽAVALI 90-ih: Ceo svet gleda u njega i NE VERUJE!

Zanimljivosti -

Vruće i vlažno vreme na jugozapadu Kine grči frizuru lava Hanga Hanga, koji je nedavno uslikan u zoološkom vrtu u Guangdžou sa grivom koja izgleda mlohavije nego obično, tačnije izuzetno podseća na frizuru koja je bila popularna u Srbiji devedesetih godina prošlog veka, tarzanku.

Čuvari zoološkog vrta pokušali su da podstaknu lavlje grive, ali Hang Hang nije mogao a da se ne muči sa svojom novom frizurom, ližući šape i tapšajući je u pokušaju da ukroti kovrčavost.

Sada su fotografije neobično ošišane velike mačke izazvale pometnju na društvenim mrežama, a mnogi upoređuju njegovu grivu sa tarzankom, ili kako smo je zvali još zvali, fudbalerkom, koju je kod nas jedno vreme nosio legendarni Dragan Stojković Piksi, a u svetu je voleo Bred Pit.

Hang Hangove spljoštene pramenove uočili su 29. maja posetioci zoološkog vrta, koji su kasnije podelili slike na mreži, navodi Viral Press.

Neki posetioci su se žalili da je osoblje pokvarilo njegov egzotični izgled, ali osoblje je tvrdilo da je „to bila čista magija prirode“.

- Frizura je bila čisto prirodna magija - rekao je portparol zoološkog vrta za Viral Pres i dodao:

- Ne bismo se usudili da ošišamo lava. Izgledao je kao plavokosi supermodel sa pramenovima zbog visoke vlažnosti u Guangdžouu. Hang Hang je od tada privukao veliki broj posmatrača koji se nadaju da će uočiti jedinstven stil lava. On je sada najlepši dečak ovde, i sve više ljudi dolazi da ga vidi.

Ova godina je bila jedna od najtoplijih u Kini, kažu stručnjaci, pošto su temperature dostigle u proseku skoro 33 stepena tokom maja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Fudbaler Partizana i Terzićeva bratanica isekli tortu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track