OVE ZNAKOVE ZODIJAKA NI BRAK NE SPREČAVA DA ZAVEDU ŠEFA: Zarad napretka u karijeri su spremni na sve, pa i na IZDAJU partnera!
Foto: Shutterstock

astrologija

OVE ZNAKOVE ZODIJAKA NI BRAK NE SPREČAVA DA ZAVEDU ŠEFA: Zarad napretka u karijeri su spremni na sve, pa i na IZDAJU partnera!

Zanimljivosti -

U idealnom svetu poštenje i radna etika vode napretku u karijeri. Neki veruju u brže i mutnije načine za uspon - pojedini znakovi zodijaka žele lukavo da nadmudre svoje saradnike i napredovati u karijeri zavodeći svoje šefove!

Škorpija

Neke Škorpije veruju da će im supružnik dati onoliko šansi koliko im je potrebno uprkos njihovoj neveri ili indiskreciji. Pretpostavljaju da će ih uvek čekati mesto pored partnera pa deluju brzo i opušteno kada je u pitanju odanost. Veoma su ambiciozni i učiniće sve da napreduju u karijeri, bilo da se radi o zavođenju ili podmetanju.

žena, muvanje, zavođenje, par, veza
foto: Profimedia

Lav

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju konzervativan pogled na brak i dugoročne veze. Lavovi misle da poseduju svog partnera i često bi želeli da njihov supružnik bude kod kuće i brine o deci.

žena, Pranje, Sudovi
foto: Shutterstock

Jarac

Jarci više vole pametan nego težak posao. Kada se ukaže potreba, razmišljaće izvan okvira i uprkos tome što vole svoje partnere, možda će se odlučiti za aferu sa svojim nadređenim na poslu.

seks na poslu, prevara, preljubnik, preljubnici
foto: Shutterstock

Strelac

Ovaj horoskopski znak ima tendenciju da gradi iskrene odnose u svom privatnom životu. Profesionalno su Strelci izuzetno dobri i igrali bi na kartu moći na poslu kako bi bili u prvom planu.

To bi moglo da uključuje ​​i flertovanje na poslu. Jedino što se oni ne bi skrivali i svom partneru bi rekli istinu, pa čak i podnosili gnev svojih supružnika.

ljutnja, svađa, par koji se svađa
foto: Shutterstock

(Kurir. rs /24 Sata)

Bonus video:

13:58

POLITIČARI OTKRIVAJU NAJJAČE PORUKE VUČIĆEVOG GOVORA NA INAUGURACIJI Među narativima JEDAN posebno vidljiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track