SLAVNOJ HOLIVUDSKOJ GLUMICI PUNA USTA ĐURIČKA! Hvalospevi samo pljušte, a ovaj kolega iz serije ga nazvao GENIJEM!
Foto: Printscreen/Netflix/Youtube

lep gest

SLAVNOJ HOLIVUDSKOJ GLUMICI PUNA USTA ĐURIČKA! Hvalospevi samo pljušte, a ovaj kolega iz serije ga nazvao GENIJEM!

Kultura -

Nikola Đuričko zbog nove uloge u planetarno popularnoj Netfliksovoj seriji "Čudnije stvari" (Stranger Things) nije postao samo miljenik publike već i svojih kolega.

Vinona Rajder, koja u seriji glumi Džojs, odgovarajući na pitanje magazina Kolajder o atmosferi na snimanju, imala je samo reči hvale za Đurička.

Nikola Đuričko, Stranger Things, Čudnije stvari
foto: Printscreen/Netflix/Youtube

- Zaista volim da radim s Nikom. On je apsolutna legenda! Jedva čekam da ga ljudi bolje upoznaju - rekla je Rajderova, dok je njen kolega Bret Gelman dodao da je Đuričko "genije komedije", a Dejvid Harbor je sve vreme klimao glavom, slažući se sa kolegama.

Nikola igra Rusa Jurija, koji je veoma zanimljiv i njegov lik je poprilično bitan za razvoj cele priče. Na striming servisu se pojavio prvi deo četvrte sezone, a ostatak se najavljuje za leto 2022. godine. Inače, ova serija je globalni fenomen i veliki omaž naučnofantastičnim, avanturističkim i horor filmovima iz osamdesetih godina.

Nikola Đuričko polako ali sigurno pronalazi svoje mesto u Holivudu, gde je dobio ulogu i u odlično ocenjenoj seriji "For All Mankind", čije se emitovanje očekuje tokom ove godine na Epl TV plus.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

NIKOLA ĐURIČKO U CRNOJ ODORI SA MASKOM NA PLAŽI: Glumac u neprepoznatljivom izdanju pokazao da je ovladao NOVOM veštinom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track