MILKA CANIĆ SE PREVRĆE U GROBU! Urnebesni komentari na NEDOPUSTIVU grešku u Slagalici tresu internet: U SEOSKOJ školi smo učili...
Foto: Printscreen YouTube

TUGA

MILKA CANIĆ SE PREVRĆE U GROBU! Urnebesni komentari na NEDOPUSTIVU grešku u Slagalici tresu internet: U SEOSKOJ školi smo učili...

Zanimljivosti -

TV kviz Slagalica ponovo je već danima je u centru pažnje zbog greške koja se potkrala u jednoj igri, a zbog koje ne prestaje da bruji internet.

Naime, u igri "Korak po korak" prvi korak je glasio: "Može da bude Sunce ili Mesec". Ređali su se sledeći koraci "U množini je svita Gustava Holsta", "Ima veze s RTS-om"... da bi konačno rešenje glasilo "planeta". Tada su se gledaoci vratili na prvi korak i pitali "od kad su Sunce i Mesec planete?".

- U osnovnoj školi smo učili da je Sunce zvezda, da je Mesec satelit - glasio je samo jedan u moru komentara na društvenim mrežama.

Ipak, bilo je i onih malo okrutnijih:

- Jadna Milka Canić, u grobu se prevrće. Šta napraviše od Slagalice!

Ili čak onih koji uzimaju seosku školu kao merilo:

- Mi smo u našoj seoskoj školi učili da je planeta planeta, Sunce zvezda a Mesec zapravo mesec, pa nam je ovo malo nejasno, ali tko smo mi da sudimo, nemamo ni tramvaj.

Očigledno zbunjujuće rešenje igre "Korak po korak" dovelo je do želje svih vernih gledalaca slagalice da otkriju šta su zamislili kada su rešili da to bude rešenje, ali odgovora nije bilo, što su takođe zamerili voditeljki:

- Baš sam čekao da čujem zašto planeta,kad ono ćorak.Inače,svaki put udave sa objašnjavanjem pojmova,što u ovoj igri što u asocijacijama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

Izgleda kao dečija slagalica, a zapravo je nešto mnogo važnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track