NEDELJNI HOROSKOP OD 27. JUNA DO 2. JULA: Devicu i Jarca čeka unapređenje, Blizance LJUBAV na plaži, a Vagu muče LJUBAVNI JADI
Foto: Profimedia

VRELO LETO PRED NAMA

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. JUNA DO 2. JULA: Devicu i Jarca čeka unapređenje, Blizance LJUBAV na plaži, a Vagu muče LJUBAVNI JADI

Zanimljivosti -

Ribama je moguć neobičan susret koji će od njih tražiti prilagodljivost ako žele zdravu vezu. Jarci bi mogli privremeno da preuzmu dužnosti šefa, a slobodnim Blizancima bi mogla da se dogodi ljubav na plaži.

Ovan

Posao: Prihvatite svaku priliku da naučite nešto novo. Sve što ćete obavljati na terenu i bez direktnih kontakata sa šefovima obezbediće vam uspeh, jer će vam vaša opuštenost omogućivati neometan kreativni zamah.

Ljubav: Putovanja, izlasci, šetnja plažom ili večernja poseta kafiću su mesta gde lako možete da upoznate novu simpatiju. Ovnovima u braku slede dani preispitivanja, ali nemojte prebrzo donositi zaključke. U nekim stvarima partner je više u pravu nego vi.

Zdravlje: Zahvaljujući jakom imunitetu uspešno ćete se odupirati svim zdravstvenim tegobama. No, ipak pripazite jer ste zbog Marsa u znaku izloženi povećanim psihofizičkim naprezanjima.

Najbolji dan: 1. jul

Najlošiji dan: 28. jun

posao, razgovor
foto: Profimedia

Bik

Posao: Ako ste željni poslovnog napretka, sada imate prilike da načinite značajan korak. Vaše ideje i potrebe dovoljno su zrele i čvrste da ih ostvarite. Bikovima su posebno dobro aspektovane finansije - otvaraju vam se nove mogućnosti zarade.

Ljubav: Nemojte preterivati u trci za novcem i karijerom jer su oko vas lepe prilike za nova poznanstva, posebno ako ste duže vreme usamljeni. Ako ste u vezi, zajednički ćete kovati velike planove za budućnost, ali povremena neslaganja nisu isključena.

Zdravlje: Vodite više računa o kvalitetu hrane koju konzumirate. Masne i pržene namirnice mogle bi lako da dovedu do probavnih tegoba. Ženske pripadnice znaka bi mogle da imaju problema s otečenim nogama ili venama.

Najbolji dan: 29. jun

Najlošiji dan: 2. jul

Blizanci

Posao: Iskoristite pogodne prilike koje se otvaraju od srede. Ponekad ćete biti zbrkani, nedosledni i nagli. Međutim, neke situacije koje su pred vama ipak upućuju na rešenja. Novčani probitak neće vas zaobići.

par, ljubav, praznici
foto: Profimedia

Ljubav: Slobodnima bi mogla da plane ljubav na plaži, kupanju ili šetnji vrelim ulicama grada. Okolnosti će vas gurnuti u dinamičnu komunikaciju s drugima, pa će se i vezani naći u iskušenju da posegnu za čarima zabranjenog. Postavite sebi granice.

Zdravlje: Uprkos povremenim promenama raspoloženja, Blizanci će se osećati dobro u svojoj koži i zračiti pozitivnom energijom. Morske aktivnosti jako će vam prijati, pa posvetite što više vremena plivanju ili ronjenju.

Najbolji dan: 1. jul

Najlošiji dan: 26. jun

Rak

Posao: Nećete moći da izbegnete neprijatne i složene zadatke koji podrazumevaju rizik i povećanu odgovornost. Mogući su kvarovi u kući, ulaganja ili adaptacije koje će vas živcirati i stvarati dodatne novčane troškove.

Ljubav: Majstor ste u skrivanju osećanja, što će sada posebno doći do izražaja. Koliko god vam se neko sviđao, ćutaćete o tome dok ne budete sigurni u ono što oseća druga strana. Rakovima koji su u braku dani pred nama donose podosta trzavica i neslaganja.

Zdravlje, srce
foto: Shutterstock

Zdravlje: Nemir i napetost koje ćete osećati mogli bi da vam prouzrokuju probavne smetnje. Bavljenje nekim hobijem, biće dobar izduvni ventil. Koža lica i tela biće vam osetljivi, pa pazite da ne preterate sa sunčanjem.

Najbolji dan: 30. jun

Najlošiji dan: 27. jun

Lav

Posao: Merkur ističe vašu snalažljivost s kojom ćete se istaći u poslu. Odlično ćete reagovati u raspravama ili umnim nadmetanjima. Zaposleni u administraciji ili računovodstvu koncentrisano će baratati brojkama i računima.

Ljubav: Ako imate bračnih problema ili je iz vama nedokučivih razloga došlo do raskida veze, iskoristite ove dane za pomirenja. Ne odustajte ni ako vas partner ignoriše, jer je možda ljut i uvređen, pa vas namerno prži na laganoj vatrici.

Zdravlje: U dobrom ste psihofizičkom stanju, a jedini problem bi mogla da vam predstavlja nadutost ili zadržavanje tečnosti u organizmu. Lavovima će dobro doći dijete bazirane na voću i povrću, a još više kretanje i pešačenje.

kancelarija, posao, opuštanje
foto: Profimedia

Najbolji dan: 1. jul

Najlošiji dan: 29. jun

Devica

Posao: Nemojte pokleknuti pred naletima malodušnosti jer rad, trud i zalaganje koje vam se čine uzaludnim, polako stvaraju klicu uspeha. Moguće su promene u radnoj sredini, premeštaj, nova zaduženja.

Ljubav: Ako vas je u prošlom razdoblju ostavio partner, neka vas ne iznenadi njegov telefonski poziv i molba da obnovite vezu. Odluka će zavisiti od vas, a dileme će biti teške, ali ipak ćete dobro odlučiti. Budite iskreni prema partneru, laži se ne isplate.

Zdravlje: Samoća neće dobro uticati na Device, stoga vam se savetuje da se okružite voljenim osobama čije će vas društvo bez sumnje oraspoložiti. Ako osećate li nezadovoljstvo, pokušajte da se bavite hobijem ili vežbanjem.

Najbolji dan: 28. jun

Najlošiji dan: 26. jun

Sloboda, Devojka, Sreća
foto: Profimedia

Vaga

Posao: Mogli biste da sklopite povoljan posao, koji će vam obezbediti materijalnu moć i ojačati poslovni položaj. Osim novčanih, mogući su i drugi dobici - pohvale, nagrade. Isticaćete se odličnim idejama.

Ljubav: Ljudi neobičnih pogleda na svet, polako će ušetati u vaš ljubavni prostor. Mogli biste da se zateknete u vezi s nekim ko nije vaš tip, ali ipak ima "ono nešto" čime vas je osvojio. Bračni odnosi biće dobri uprkos povremenim ispadima s vaše strane.

Zdravlje: Zbog nepovoljnog Marsovog uticaja skloni ste iscrpljenjima, a posebno će vam smetati vrućine. Vage koje su na moru ne bi trebale da se izlagažu suncu bez dobre zaštite, ni zaborave da nose sunčane naočare i šešir.

Najbolji dan: 27. jun

Najlošiji dan: 30. jun

Škorpija

Posao: Odnos s poslovnim saradnikom postaće napet. Niko neće započinjati razgovor o problemu, a oboje ćete znati da on postoji i da morate da ga rešite. Škorpije bi trebale da pripaze šta govore i kakve poslovne poteze vuku.

poslodavac i radnik, poslodavac, radnik, kancelarija, gazda, mobing
foto: Shutterstock

Ljubav: Prikrivaćete osećanja kako biste pobegli od razočaranja. Pre nego što počnete tako da se ponašate, zapitajte se da li ste realno sagledali situaciju u kojoj se nalazite i ispravno procenili partnerova osećanja. Skloni ste preuveličavanju.

Zdravlje: Ako se već neko vreme osećate slabo i bez energije, ne bi bilo loše da proverite nivo gvožđa u krvi. Ako ste na moru, pripazite se nezgoda poput uboda insekata ili neprijatnog crvenila nakon sunčanja.

Najbolji dan: 29. jun

Najlošiji dan: 2. jul

Strelac.

Posao: Ništa vam neće biti poklonjeno, spremno ćete se boriti s teškoćama. Učinićete sve da se dokažete u profesionalnom smislu, što može doneti napredovanje u karijeri, uprkos izazovima i zastojima.

sirena, more
foto: Profimedia

Ljubav: Nove veze, venčanja i veridbe naglašavaju ulogu partnera u vašem životu. Iako ste u osetljivom razdoblju, baš sada će se događati sudbinski preokreti, fatalna poznanstva, prekidi dotrajalih veza i ulasci u nove. Neke će odluke zavisiti samo od vas.

Zdravlje: Bićete izuzetno društveni, skloni flertu, zabavama i putovanjima. Za vašu psihičku stabilnost biće bitno da se svuda krećete i imate što veći kontakt s ljudima. Strelci koji su na moru će mnogo plivati i doterati liniju.

Najbolji dan: 1. jul

Najlošiji dan: 26. jun

Jarac

Posao: Ne zanemarujte kreativnost jer će vaše originalne ideje lako pronaći plodno tlo. Mogli biste privremeno da preuzmete dužnosti šefa, pregovarate o novim projektima ili ugostiti partnere iz drugog grada.

Ljubav: Jarcima se u prvi mah ponuđene ljubavne prilike neće činiti u skladu njihovim očekivanjima. Ipak, nemojte se razočarati i odustati od potrage za svojom ljubavlju. Smanjite prevelika očekivanja koja imate prema partneru, pa ćete početi bolje da se slažete.

Zdravlje: Brzo ćete se umarati, pa će vašem organizmu trebati više odmora i sna nego inače. Mogli biste da imate tegobe s nogama, stoga povedite računa da nosite anatomsku obuću. Ako ste na moru, češće hodajte bosi.

trudnica, more, plaža
foto: Profimedia

Najbolji dan: 29. jun

Najlošiji dan: 28. jun

Vodolija

Posao: U poslu se pojavljuju zanimljive mogućnosti, ali biće vam potrebno prilično strpljenja i lukavosti da biste ostvarili ambicije. Vodolijska verbalna oštrina mogla bi im pomoći da poraze suparnike, ali i da steknu neprijatelje.

Ljubav: Sledite govor srca i tela i okrenite se novim ljubavima. Ako ste nedavno ušli u vezu, ona je posebna i puna suptilne energije zbog koje imate osećaj da se vi i partner razumete intuitivno. Ako ste na letovanju, mogli biste da upoznate stranca.

Zdravlje: Odlično je vreme za planiranje trudnoće. Ako vam to ipak još nije u planu, izbegavajte upuštanje u nezaštićene polne odnose. Pripazite na grlo i oblačite se u skladu s vremenskim prilikama.

seks
foto: Shutterstock

Najbolji dan: 27. jun

Najlošiji dan: 2. jul

Ribe

Posao: Bićete u posedu tuđeg novca ili imovine, baviti se kreditom, nasledstvom. Ribe bi mogle da dobiju priliku da rade van granica zemlje, što će im znatno popraviti finansijsku situaciju.

Ljubav: Ako ste latentno nezadovoljni, nestrpljivi i razdraženi stanjem u braku ili vezi, otvoren razgovor početkom nedelje pomoći će u smirivanju situacije. Samci, moguć je neobičan susret koji će od vas tražiti mnogo prilagodljivosti želite li zdravu vezu.

Zdravlje: Nervozu nemojte iskaljivati na ukućanima, nego nastojte da je se rešite boravkom u teretani ili trčanjem. Međutim, vaša će vitalnost biti zadovoljavajuća, pa će vas mučiti samo prolazni simptomi poput gorušice i nadutosti.

Najbolji dan: 28. jun

Najlošiji dan: 26. jun

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:39

Ružica Kralj otkriva kakav će biti naredni period za sve horoskopske znake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track