DA LI BISTE JE PREPOZNALI DA JE SRETNETE NA ULICI? Evo kako danas izgleda lepa Ljubica iz filma KAD PORASTEM BIĆU KENGUR (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

MNOGI JE PAMTE

DA LI BISTE JE PREPOZNALI DA JE SRETNETE NA ULICI? Evo kako danas izgleda lepa Ljubica iz filma KAD PORASTEM BIĆU KENGUR (FOTO)

Pop kultura -

Iako je od premijere filma "Kad porastem biću Kengur" prošlo 18 godina, replike iz njega se i dan-danas citiraju, a autentični likovi ostali su u sećanju i onima koji su ga bar jednom odgledali.

Jedan od zapaženijih likova u filmu "Kad porastem biću Kengur" bila je čuvena konobarica iz lokalne kladionice, Ljubica.

Kad porastem biću Kengur, Ana Marković
foto: Printscreen YouTube

S obzirom na univerzalnost teme filma, nije ni čudno što je vremenom stekao status kultnog. Ovo ostvarenje, naime, prati život suseda u jednom voždovačkom kraju, njihove uspone i padove i ideju da uvek među “običnim smrtnicima” postoji neko ko se "izdigao" i uspeo u životu.

Ovde je to bio upravo Kengur (koga tumači Nikola Đuričko), mladi fudbalski golman koji igra za Istvič i napustio je Beograd. Ipak, u njemu je ostala njegova nekadašnja ljubav – čuvena Ljubica, koja se sa Kengurovim odlaskom našla u ljubavnom trouglu.

Ana Marković, koja tumači lik mlade konobarice, nakon ovog filma se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice.

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, lepa Ana se u najvećoj meri posvetila porodici i odgoju dece, ali, sudeći po fotografijama – nije se mnogo promenila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

RASTA SNIMA FILM O SVOM BORAVKU U CZ-U! Ispivaće sve tajne iz ćelije 3211: Uključena EMINENTNA glumačka ekipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track