UŽIVAJTE DO MAKSIMUMA: Šta vam je potrebno za savršen letnji provod u Beogradu?
Foto: Promo

UŽIVAJTE DO MAKSIMUMA: Šta vam je potrebno za savršen letnji provod u Beogradu?

Zabava -

Kažu ne mnogo, probrana ekipa, lagana garderoba i dobra volja. Iz toga se stvaraju najlepše uspomene i često najlepša prijateljstva, a o letnjim ljubavima da ne govorimo mnogo, često su zagarantovane.

Šalu nastranu, ali ne kao oblik frizure, već bez šale o lepšravim haljinama i laganim košuljama, leto u Beogradu zna da bude pakleno, međutim, kada mrak zavlada onda započinje vladavina provoda, iskričave energije, žurki do svitanja i volje za uživanjem. Čak i onda kada mnogo radite morate izdvojiti vreme da se organizujete, pa i u minut do 12, ne biste li osetili čari srpske prestonice. A šta je sve potrebno? Videćete, ne mnogo!

Gde i koje svirke Beograd nudi?

Za početak, otvorite Instagram ili Google pretraživač, pa jednostavnim kucanjem „svirke Beograd“ otvorićete niz ponuda u kojima je teško odlučiti. Koja god da je odluka, biće prava, bez sumnje. Kada su u pitanju svirke, Beograd ima za sve nešto, bilo da želite mirniju varijantu ili zaista veselu žurku, sve od metala do narodnjaka ili kao se bolkje kaže, od Silvane do Nirvane.

Iako je noćni život Beograda „živ“ svih 365 dana u godini, leto je posebno zbog splavova koji čine i središte i okosnicu provoda, oni su glavni kada se u svetu govori o popularnosti svirki i nastupa DJ-eva. Za svirke Beograd, čini se, ne žali, pa su tu natupi kako popularnih gradskih bendova i pevača, tako i nekih od najpoznatijih imena estrade, a sve to već dobro govori o kvalitetu noći i mogućnosti izbora.

Ženski parfemi i mirisi koji zanose misli

Opijeni toplotom i blagim povetarcem, sigurno je da ćete biti opijeni i lepotom ljudi koji prolaze, a tu su i brojni ženski parfemi i mirisi koji se mešaju i stvaraju zanos u mislima i svemu što onda ide. Zato, kao i uvek, glavni asesoar u izlasku neka ne budu nakit, štikle, šljašteći odevni komadi, već pažljivo odabrani ženski parfemi i mirisi.

Svakoga će drugi parfem zavesti, kao što svaki drugačije miriše na drugoj koži, ali kada su u pitanju ženski parfemi i mirisi uvek će najbolje proći osvežavajuće note, kao i note parfema sa primesom vanile, jer letnjem duhu dodaju nežnosti i očaravanja, a to je zaista nešto što jednom dobrom provodu ne može da smeta, već samo da doda još.

Ponesite pastile za suvi kašalj!

U duhu praktičnih saveta, prvi među dva značajna, jeste taj da ponesete pastile za suvi kašalj. Oni koji često posećuju klubove, kafane, splavove, znaju da osećaj suvog grla i kašljucanja ništa ne može da spreči, pa čak i flašice i flašice vode. Pastile za suvi kašalj su zato nešto što uvek treba imati u torbici ili džepu. Osim što će zaustaviti kašljanje od dima, sparine, toplote, pastile za suvi kašalj će i osvežiti dah, a složićete se i sami da je to u izlascima i te kako potrebno.

Četkica za zube i nešto protiv bolova

A kada se noć privede kraju, pa svi krenu ka svojim stranama, nekada se malo strane i pomešaju, pa se novi dan dočeka u drugom stanu. Tada će često najpotrebnije biti nešto protiv bolova, jer glavobolja je čest gost u tim momentima, a četkica za sube SOS asesoar svakog jutra nakon dobrog provoda. I često, baš ta četkica, iskorišćena, bude znak da je sve bilo baš perfektno!

(promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track