00:46

Torta Hram Svetog Save na slavlju

OVAKO NEŠTO NISTE VIDELI

IMAJU BOLJU TORTU NEGO NEKO KUĆU: Snimak s veselja ZAPALIO MREŽE! Torta u obliku HRAMA SVETOG SAVE, a na njoj se vrti OVO! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Navikli smo na to da na balkanskim veseljima viđamo često nadrealne scene. Gledali smo Ćanu kako stiže na veselje u kamionu, pevačicu koja peva iz kašike bagera, ali ovako nešto dosad nismo videli!

Korisnik TikTok platforme koji se na ovoj društvenoj mreži potpisuje kao "nanedoncello" objavio je snimak s veselja koji je zapanjio one koji su ga videli.

Naime, na snimku s veselja za koje se u komentarima nagađa da je upriličeno povodom svadbe ili krštenja, vidi se torta u obliku Hrama Svetog Save, koja je ogromna i boga pitaj koliko teška, ali to nije sve! Na vrhu torte se vrti ni manje ni više nego kruna.

torta
foto: Tik/TOK/nanedoncello

S obzirom na njenu veličinu, nekoliko zaposlenih u restoranu u kome se veselje održavalo moralo je da je gura dok su gosti oduševljeno kamerom beležili ovaj nesvakidašnji prizor.

Bila je tu još jedna torta na deset spratova s krunom na vrhu, koja se još i rotirala, ali je ona pala u potpuno drugi plan jer, ko bi se tome čudio i divio kad pored na točkovima ide najveća torta ikada viđena, i to u obliku Hrama Svetog Save.

torta
foto: Printscreen TikTok

Komentari korisnika neprestano se nižu ispod teksta, te se neki pitaju ima li na Jutjubu snimka cele svadbe, dok su pojedinci oštro kritikovali ukus onih koji su slavili.

"Nije pitanje para, već turbo folka i preterivanja. Možeš imati para koliko hoćeš, a nemati svest o tome šta, kako i na koji način. Nije sve Cecin koncert", jedan je od kritičkih komentara ispod ovog snimka.

torta
foto: Printscreen TikTok

"Jel su sekli Hram Svetog Save? O, Bože, imaj milosti", napisao je drugi.

"Jaka torta, svaka čast, bravo", komentar je još jednog od pratilaca na TikToku.

"Još samo fali pop iz nje da izađe", našalio se jedan korisnik, dok se drugi nadovezao: "Imaju bolju tortu nego neko kuću".

"Mislim da percepcija toga kako nešto treba da se proslavi varira od čoveka do čoveka uticaja okruženja i kulture ne postoji pravilan način", smatra jedna komentatorka.

Snimak ove nesvakidašnje torte pogledajte u videu na početku teksta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:31

Ćana ispričala HIT anegdotu: Bilo bi opštenarodno veselje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track