OTKRIVENI DETALJI ČUVENOG KRŠTENJA KOJE JE CELU SRBIJU OSTAVILO BEZ REČI: Evo ko je GAZDA i kako je animiriao mnogobrojne ZVANICE!
Foto: Tik/TOK/nanedoncello

OVAKO NEŠTO NISTE VIDELI

OTKRIVENI DETALJI ČUVENOG KRŠTENJA KOJE JE CELU SRBIJU OSTAVILO BEZ REČI: Evo ko je GAZDA i kako je animiriao mnogobrojne ZVANICE!

Zanimljivosti -

Pored torte u obliku hrama Svetog Save koja je izazvala burne reakcije javnosti, prenosimo vam eksluzivne detalje krštenja koje je pre dva dana održano u poznatom beogradskom hotelu, prenosi Informer.

Torta
foto: Printskrin/Instagram

Veselje je organizovao izvesni gastarbajter Rla koji živi i radi u Beču, a navodno je vlasnik auto-placa. Povod ovog nesvakidašnjeg slavlja je krštenje njegovog sina Entonija.

Torta
foto: Printskrin/Instagram

Na ovom krštenju u elitnom beogradskom hotelu je bilo čak oko 1.500 zvanica koje su uveseljavale zvezde srpske estrade Ljuba Aličić, Seka Aleksić, Tijana Mladenović, mlada nada Natalija Toskić i mnogi drugi, a među zvanicama našla se i pevačica Viki Miljković.

Torta
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, čitava fama se pokrenula kada je na mrežama počeo da se deli video snimak torte koja je napravljena povodom krštenja dečaka Entonija, ali ne bilo kakva torta!

torta
foto: Tik/TOK/nanedoncello

Kao što se vidi na snimku, torta je u obliku Hrama Svetog Save i to gigantske veličine, a na samom vrhu se nalazi i detalj u obliku zlatne krune.

Iza ove impozatne torte nalaze se još dve i to poprilično velike, ali koje su ostale u senci torte u obliku Hrama.

Gosti su iznenađeno posmatrali ogromnu poslasticu i odmah uzeli svoje mobilne telefone kako bi zabeležili taj momenat, dok je čak šest osoba guralo postolje na kome se torta nalazila.

Pored torte pažnju korisnika društvenih mreža privukla je i fotografija velikog platna na kome piše "Dobro došli na krštenje", a na kome je na zlatnoj mašni ispisano ime dečaka "Anthony". Nema sumnje da je upriličeno veliko slavlje povodom proslave Entonijevog krštenja kakvo se retko viđa u Beogradu.

Komentari su se samo nizali, a ovo su neki od njih: "Je l' su sekli Hram Svetog Save? O, bože milosti", "Još samo pop fali da izađe", "Imaju bolju tortu nego kuću", "Ovo krštenje vredi pola miliona, ako ne i jače"...

(Kurir.rs / Informer.rs)

Bonus video:

05:13

NATO SE PLAŠI TURSKE ZBOG 1 STVARI Stručnjaci ističu: U Pekinškoj deklaraciji između zemalja BRIKSA 105 puta upotrebljena OVA REČ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track