SANDRA PRKOSI PARADAJZ TURIZMU, NEVEROVATNO ŠTA JE NA PLAŽU PONELA! Briga je za komentare, potezom oduševila sve (VIDEO)
Foto: screenshot Twitter

NOVI HIT NA MREŽAMA

SANDRA PRKOSI PARADAJZ TURIZMU, NEVEROVATNO ŠTA JE NA PLAŽU PONELA! Briga je za komentare, potezom oduševila sve (VIDEO)

Zanimljivosti -

Paradajz turizam je večita tema kod Srba, posebno u letnjim mesecima, a srpska fitnes influenserka Sandra Čečarić je novom objavom s letovanja izazvala lavinu reakcija, i to uglavom pozitivnih.

Sandra Čečarić, koja je inače poznata po tom što na svojim profilima na društvenim mrežama promoviše zdrav život i motiviše svoje pratioce koji žele da smršaju, objavila je snimak s letovanja na kome na plaži jede kuvano jaje.

Ipak, ono što je izazvalo posebnu pažnju jeste njen opis snimka.

"Sandra prkosi paradajz turizmu, na plažu ponela jaje", opis je kratkog videa na kome ona na plaži jede kuvano jaje.

Snimak na kome Sandra jede kuvano jaje na plaži za kratko vreme postao je viralan, a pratioci joj poručuju da je originalna, te da je odlično doskočila večitim kritičarima na društvenim mrežama.

Inače, Sandra Čečarić je postala popularna na mrežama kada je za 10 meseci smršala čak 54 kilograma, a njen jedini motiv je bio da bude zdrava kako bi mogla da živi onako kako želi, a ne da se krije nadajući se da je niko neće primetiti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:18

PLAŽA NA RZAVU: Najčistija reka u Srbiji privlači turiste tokom cele godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja