PRVO GA OPTUŽIO ZA INCEST, PA SE PREDOMISLIO: Oglasio se Riki Martin nakon pakla kroz koji je prošao s nećakom! Bolno i razarajuće
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

TEŽAK PERIOD JE IZA NJEGA

PRVO GA OPTUŽIO ZA INCEST, PA SE PREDOMISLIO: Oglasio se Riki Martin nakon pakla kroz koji je prošao s nećakom! Bolno i razarajuće

Pop kultura -

Paklenom periodu za Rikija Martina je došao kraj. Naime, slavnog pevača nećak je optužio da su bili u vezi, a ceo slučaj je završio na sudu. Međutim, optužbe su odbačene i Martin je konačno mogao da izađe u javnost sa svojom pričom.

Slavni pevač objasnio je u videu zašto ranije ništa nije govorio, uprkos tome što je njegov tim oštro poricao tvrdnje.

- Dve nedelje nisam smeo da se branim jer sam sledio proceduru. Naime, zakon me obavezuje da ne govorim dok ne dođem pred sudiju - rekao je 50-godišnji Martin.

Riki Martin, Džvan Josef
foto: Profimedia

Pevač je bio spreman da svedoči, ali je njegov 21-godišnji nećak, Denis Jadijel Sančez, na kraju povukao svoje optužbe.

Martinovi advokati rekli su za Page Six da je tužitelj potvrdio sudu da je njegova odluka o odbacivanju slučaja bila samo njegova, bez ikakvog spoljašnjeg uticaja ili pritiska, a tužitelj je potvrdio da je zadovoljan svojim pravnim zastupanjem u toj stvari.

Sančez, koji je sin Martinove polusestre Vanese Martin, ranije je tvrdio da su on i pevač bili u sedmomesečnoj vezi, te da ga je pevač uhodio u njegovoj kući nakon što su prekinuli pre dva meseca.

Riki Martin, Džvan Josef
foto: Profimedia

U novom videu, pop zvezda je izrazila olakšanje zbog odbacivanja slučaja, ali je takođe primetio koliko je to uticalo na njega i živote njegovih voljenih u proteklih nekoliko nedelja.

- Hvala Bogu da se pokazalo da su ove tvrdnje lažne, ali reći ću vam istinu - bilo je tako bolno i razarajuće za mene, za moju porodicu i moje prijatelje. Ne želim ovo nikome - rekao je, prenosi Jutarnji.hr.

Pevač je nazvao Sančezove tvrdnje "glupostima", ali čini se da se ne ljuti na svog nećaka, za kojeg su on, njegov tim i polubrat, Erik Martin, javno tvrdili da pati od mentalnih problema.

- Želim mu sve najbolje i želim da nađe pomoć kako bi mogao da započne novi život ispunjen ljubavlju, istinom i radošću i da ne povredi nikog drugog - rekao je Martin.

Riki Martin
foto: Profimedia

Otac četvoro dece, koji je u braku s umetnikom Džvanom Josefom od 2017., tada je rekao da mu je sada prioritet da se oporavi i da to planira da učini kroz muziku.

- Jedva čekam da se vratim na scenu. Jedva čekam da se vratim pred kamere i zabavljam, što je ono što najbolje znam - istakao je.

Riki Martin će u petak i subotu biti domaćin koncerta Hollywood Bowl u Los Anđelesu, kako piše na njegovom Instagram profilu.

Dobitnik Gremija zaključio je svoju poruku zahvalnošću za sve one koji su ga podržali, uključujući svoju porodicu i obožavatelje.

- Nemate pojma kakvu ste mi snagu davali svakim komentarom koji ste napisali na društvenim mrežama. Želim vam ljubav i svetlost, a mi dolazimo, s istom snagom i strašću. Bog vas blagoslovio - poručuje pevač.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:17

POPULARNI PEVAČ POSTAO AKADEMSKI GRAĐANIN! Svi ga znamo po hitovima, a on IZNENADIO ZVANJEM: Ko bi rekao da se ovim bavi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track