PROČITALA PORUKU PUTNICE I POŽELELA DA NESTANE IZ AVIONA: Užasnuta žena podelila ŠOKANTNE detalje, a zatim je počela velika SVAĐA!
Foto: Printscreen YT

uh

PROČITALA PORUKU PUTNICE I POŽELELA DA NESTANE IZ AVIONA: Užasnuta žena podelila ŠOKANTNE detalje, a zatim je počela velika SVAĐA!

Zanimljivosti -

Žena je ostala užasnuta nakon što je videla poruku druge putnice u avionu. Ona je svoje strahove podelila na Reditu gde se povela oštra polemika koja je prerasla u svađu.

Naime, ona je objavila fotografiju žene koja je sedela ispred nje u avinio dok drži mobilni telefon na kom se jasno vidi jedna poruka upućena izvesnom Džejmsu.

"Imamo kovid, ali pst... Zato se vraćamo kući dan ranije. Sad smo u avionu", deleći fotografiju na forumu, putnica iza nje je upitala ostale: "Da li je ovo uopšte legalno?"

fotografija, Redit, kovid
foto: Printscreen/Reddit

Nejasno da li je njena priča stvarna, ali objava je postala viralna, aREditori su se bacili u napad i pomenuli etiku i špijuniranje drugih ljudi.

"J*beš ovu damu i nakazu koja čita tuđe poruke", napisao je jedan, a drugi se nadovezao "Ne samo da špijuniraš tuđi telefon već ga i slikaš".

Neki skeptici su čak posumnjali da je putnica napisala alarmantnu poruku samo zato što je znala da je posmatraju i hteli je da izbezumi špijuna.

"Preokret zapleta: ona je to otkucala samo zato što zna da s*eronja iza nje čita poruke", pisao je jedan Reditor.

"Da budem iskren, u metrou sam jednom jasno video devojku pored mene kako čita moje poruke pa sam otkucao nešto poremećeno samo da bih je naterao da se udalji od mene“, rekao je drugi.

Međutim, drugi su svoj bes usmerili na putnicu koja se navodno ukrcala u avion znajući da ima korona virus. "J*beno ružno je čitati tuđe poruke, ali i mnogo j*beno ružno od ljudi koji znaju da imaju kovid i ne rade ništa da zaštite druge", besneo je drugi Reditor.

fotografija, Redit, kovid
foto: Printscreen/Reddit

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:51

GLUMAC OTKRIO DETALJE ODNOSA BRANKA CVEJIĆA I NJEGOVE SUPRUGE! Veliki prijatelj iznenadio mnoge: BILI SU ZAJEDNO OD ROĐENJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track