Rashladite vrele letnje dane uz pomoć Bespoke frižidera
Foto: Promo

Rashladite vrele letnje dane uz pomoć Bespoke frižidera

Žena -

Izbor frižidera nije uvek lak zadatak, jer nam je cilj da naša kuhinja bude komforno i inspirativno mesto, a da istovremeno odiše vrhunskom funkcionalnošću. Samsung je stoga osmislio frižider Bespoke koji se u potpunosti prilagođava vašoj kuhinji i vašem stilu te vam nudi mogućnost da izaberete ličnu kombinaciju frižidera i zamrzivača.

Elegantan dizajn i besprekorna fleksibilnost

Naše kuhinje nisu samo mesto za kuvanje, a frižideri više nisu samo kućni aparati. Samsung dizajneri su se potrudili da odgovore na sve potrebe i najzahtevnijih korisnika omogućivši da sami biraju veličinu, broj vrata, polica i druge elemente. Želite li vrata od stakla ili čelika, imate omiljenu boju i materijale - sve ovo vam je od sada lako dostupno zahvaljujući Bespoke frižideru.

Čišćenje je lako zahvaljujući antibakterijskom premazu, izuzetno važnom dodatku u vremenu u kom živimo, a standardna dubina od 600 mm će se potpuno poravnati sa vašim kuhinjskim elementima. Vrata frižidera neće viriti kada ih otvarate pod uglom od 90 stepeni, a uz mogućnost da reverzibilna vrata postavite na stranu, koja vama najviše odgovara, dobijate fleksibilnost za sve željene kombinacije. Veoma korisna izolacija SpaceMax™ tehnologije čini zidove frižidera tanjim, stvarajući više prostora za uredno skladištenje, dok tehnologija All-Around Colling omogućava jednaku temperaturu u svim delovima frižidera.

Samsung fižider
foto: Promo

Osim što je elegantnog dizajna, ravne pozadine bez rešetki, minimalističkih ravnih linija vrata i bez ručki, ovim uzbudljivim uređajem ćete se svima pohvaliti otkrivanjem njegovih savršenih performansi koje su personalizovane kako bi odgovarale svim vašim potrebama. Zapravo, čitav Bespoke koncept se zasniva na potpunoj kontroli funkcija, a skriveni ekran, ravna polica za vina i sivkaste kutije za hranu potvrda su minimalističkog dizajna u unutrašnjosti.

Za prijatnija druženja i kreativnije obroke

Druženje i zabave u vašem domu sada su prijatnija, a raspoloženje bolje uz uvek adekvatno ohlađena pića i led kakav želite. Čak i ako ste zaboravili da na vreme stavite pića u frižider, tu je opcija Power Cool za intenzivno hlađenje, a za led se možete osloniti na inovativnu Power Freeze tehnologiju brzog ispuštanja hladnog vazduha u zamrzivač.

Ono što posebno oduševljava sve vlasnike Bespoke frižidera je snažno LED osvetljenje. Ono omogućava da lako pronađete sve namirnice u kasnim noćnim satima, a istovremeno štedi prostor i novac jer je energetski efikasnije od konvencionalnog osvetljenja. Uz klizeće police i brojne fioke tu je i opcija prilagođavanja temperature zavisno od toga želite li u pojedinim fiokama da držite voće i povrće, a u drugim ribu i meso ili pića.

5 bezbrižnih godina

Kompanija Samsung želi da njihovi kupci budu maksimalno zadovoljni kupovinom i da što duže u njima uživaju u svojim proizvodima. Ono što je sigurno, kupovinom određenih uređaja iz Samsung bele tehnike očekuje vas 5 godina garancije. Ukoliko se odlučite za kupovinu odrđenih modela Bespoke frižidera, bićete u prilici da iskoristite promotivnu ponudu koja važi do kraja godine. Ali, da biste ostvarili pravo na garantni period, potrebno je da se registrujete na internet stranici samsung5godinagarancije.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Detalje promocije možete pronaći na linku https://www.samsung.com/rs/offer/5yw-wg-promo-2022/

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track