SRPKINJA OBJAVILA VIDEO SA MORA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK OBRT: Svi su gledali kako uživa na Ibici uz koktele, a onda se umešao ON!
Foto: Twitter/miKša

simpatično

SRPKINJA OBJAVILA VIDEO SA MORA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK OBRT: Svi su gledali kako uživa na Ibici uz koktele, a onda se umešao ON!

Zanimljivosti -

Ibica je za mnoge nedosanjani morski san i idealno mesto za odmor, ali nije svima džep dovoljno dubok da tako nešto i priušte sebi.

more, Hrvatska
foto: Printscreen/Facebook

Jedna mama iz Srbije je rešila da dovede Ibicu u svoju dnevnu sobu.

Naime, ona je na TV-u pustila snimak sa jedne plaže ove poznate španske luksuzne destinacije i uživala u pogledu i piću sa svojim malenim naslednikom kojem je, očigledno, želela da priušti nesvakidašnju zabavu i doživljaj egzotičnog letovanja, prenosi Blic Žena.

Genijalna ideja, zar ne? Bar u mašti to da se dogodi, ako neće na javi.

Maleni sin po imenu Ognjen, pokvario je zabavu kada je pokušao da dotakne azurno plavu vodu, pa smo tako i otkrili "prevaru" njegove mame koja je malo i opsovala.

Svi su u komentarima bili oduševljeni forom, a ne sumnjamo da je i njima ulepšala dan, a verujemo da će se i vama popraviti raspoloženje kada vidite igrarije ove mame i sina Ognjena tokom vrelih letnjih dana.

plaža
foto: Twitter/miKša

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:40

GOCA TRŽAN OTKRILA DA LI PUŠTA ĆERKU SAMU NA MORE! Za Kurir TV iskreno progovorila o svemu, najavila i veliki muzički poduhvat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track