SNIMILA SOBU JER JOJ NIKO NE BI VEROVAO! Poklonila prijateljima putovanje, pa završila u PAKLU: Scena iz najgorih noćnih mora!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

SNIMILA SOBU JER JOJ NIKO NE BI VEROVAO! Poklonila prijateljima putovanje, pa završila u PAKLU: Scena iz najgorih noćnih mora!

Zanimljivosti -

Keli Brus iz Severne Karoline htela je da iznenadi najbolje prijatelje tako što će organizovati putovanje i sama ga platiti. Ipak, ako je sve savršeno isplanirala putovanje se pretvorilo u najgoru noćnu moru kada je ušla u hotel.

Ona je na TikTok-u pokazala kako izgleda soba u hotelu, koji je platila, a zbog koga je celu avanturu nazvala "putovanje iz pakla".

1 / 5 Foto: Printscreen

- Ovo je bio moj poklon prijateljima. Ovde su uslovi užasni. Bili smo šokirani, jer nikada u životu nismo videli ništa slično - rekla je ona u videu koji je podelila na Tiktoku, a koji je u kratkom roku pregledalo preko sedam miliona ljudi.

Buđ je mogla da se vidi na podovima, zidovima, kuhinjskim aparatima, stolicama, stolovima, pa čak i na posteljini, a zbog toga je Brus odlučila da se požali menadžeru. Ona je odlučila da mu pokaže video snimak, međutim on nije želeo ga ga vidi, već je jednostavno rešio da joj ponudi smeštaj na drugoj lokaciji.

@kandy_flavored_kellz Our First Best Friends Getaway Ever went straight to Hell! This was supposed to be our upgrade from giving us the wrong room initially! I have NEVER seen anything like this in my Entire Life! ? Sea Mist Myrtle Beach, SC #SeaMist #TripFromHell #BestFriends #FYP #foryou #viral ♬ original sound - ♡︎????? ?♡︎

- Mislila sam da mi niko neće verovati kada mu prepričam, pa sam morala da snimim. Ovo je bruka i sramota, sve i da je besplatan, a ne plaćen smeštaj, i to u hotelu! - rekla je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:28

Fantastično putovanje kroz kinesku kulturu: Putovanje na planinu Tijenšan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track