PODSTANARI NAPUSTILI STAN U BEOGRADU, VLASNICA OSTALA ŠOKIRANA Svi u ČUDU bulje u FOTKU: Liči na BUĐ, a ZGROZIĆETE SE kad shvatite
Foto: Printscreen/Sve nekretnine, Shutterstock

OVO NEMA NIGDE

PODSTANARI NAPUSTILI STAN U BEOGRADU, VLASNICA OSTALA ŠOKIRANA Svi u ČUDU bulje u FOTKU: Liči na BUĐ, a ZGROZIĆETE SE kad shvatite

Zanimljivosti -

Poznato je da je iznajmiljavnje stanova u Beogradu, a po pristojnoj ceni, ravno Tantalovim mukama, a isto toliko i rentirati povoljan stan od "normalnih“ vlasnika.

stan, mali stan, uređenje stana
foto: Youtube Printscreen

Tako se na jednoj grupi za izdavanje nekretnina pojavila fotografija jednog stana koja je iznenadila, ali i razbesnela mnoge članove grupe.

Mnogima je bio nejasan zid same dnevne sobe. Na fotografiji koja je objavljena, nakon što su stanari izašli, vidi se dnevna soba sa krevetom i foteljom i zidom na kojem se nalazi ogromna fleka.

stan
foto: Printskrin/Facebook

Besna vlasnica objavivši ovu fotografiju pitala se šta se to nalazi na zidu u dnevnoj sobi te i koliko pojedini podstanari mogu da budu bezobrazni i neodgovorni prema tuđim stvarima.

Mnoge vlasnike stanova koji izdaju svoje nekretnine razbesnela je ova fotografija, dok su se drugi članovi grupe rekli da su bivši stanari bili čak i kreativni.

- Da li im je toliko bilo dosadno da slikaju po zidu u tuđem stanu? U redu je ti plaćaš taj stan i račune, ali ne ide da uništiš zidove, nameštaj i ko zna šta sve još i odeš - pisalo je u jednom od komentara.

Ova slika prvi put je objavljena na društvenim mrežama početkom ove godine, a od tada nije otkriveno šta je na slici, i da li su se bivši stanari zaista samo igrali crtanja po zidu, niti šta je gazdarica uradila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Nikola Jokić bos napustio rođendan Bogdana Bogdanovića (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track