BEŽITE KOLIKO VAS NOGE NOSE: Neće vam doneti dobro jer ovo su tri NAJLJUBOMORNIJA horoskopska znaka i treba ih se ČUVATI!
Foto: Kurir televizija

ASTRO

BEŽITE KOLIKO VAS NOGE NOSE: Neće vam doneti dobro jer ovo su tri NAJLJUBOMORNIJA horoskopska znaka i treba ih se ČUVATI!

Zanimljivosti -

Ljubomora je čest problem u mnogim intimnim vezama i ako je previše izražena može dovesti do brojnih problema

Najčešće je nesigurnost pozadina ljubomore, ali i potreba ljubomornog partnera da dominira nad drugim i stalno ga drži pod kontrolom. Saznajte koji su horoskopski znakovi najviše ljubomorni u vezama.

Škorpija

Škorpije slove za najljubomorniji znak Zodijaka. Po prirodi su sumnjičavi pa se teško opuštaju čak i kada su u dugoj vezi. Ne mogu da podnesu pomisao da ih partner prevari ili izneveri pa su stalno na oprezu. Teško se obuzdavaju i mogu verbalno da napadnu parnera samo ako nekog pogleda.

Devojka, Par, Dečko, Besna, Ljubomora
foto: Profimedia

Rak

Rakovi su osetljivi i kao takvi podložni ljubomori. Nesigurni su pa im je potreban partner koji će im stalno poklanjati pažnju i uvek im iznova pokazivati koliko ih voli. Ako to nije slučaj, postaju ljubomorni na sve s kojima njihov voljeni komunicira, druži se ili sarađuje.

horoskop, ljubav
foto: Profimedia

Lav

Lavovi su pre svega strastveni. Obasipaju voljenog pažnjom i komplimentima i isto traže zauzvrat. Ako primete da poklanja pažnju drugome, obuzimaju ih ljubomora i ljutnja. Tada su u stanju svašta da izgovore i naprave. Očekuju da im je partner potpuno posvećen i da samo njima poklanja pažnju pa se neće zadovoljiti manjim.

(Kurir.rs/Klix.ba)

00:00

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije ! ZODIJAKALNO S01EP02

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track