IZVREĐAO SRPKINJE I STAVIO IH U 4 KATEGORIJE JER NIJEDNU NIJE USPEO DA SMUVA: Internet POLUDEO zbog objave, odgovori su BRUTALNI
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

opleo žestoko

IZVREĐAO SRPKINJE I STAVIO IH U 4 KATEGORIJE JER NIJEDNU NIJE USPEO DA SMUVA: Internet POLUDEO zbog objave, odgovori su BRUTALNI

Zanimljivosti -

Nedavno je na Reditu i to onom sabu koji se tiče Srbije se pojavila zanimljiva objava. Mladić, srpskog porekla, ali rođen negde na Zapadu se požalio na srpske devojke.

Naime, doživeo je mnogo odbijanja od njih, pa ih je podelio u 4 kategorije jer smatra da dosta njih spada u te njegove grupe, a napomenuo je i da je teško izlaziti sa njima.

Srpkinje, podelio Srpskinje u 4 kategorije, Redit
foto: Printscreen/Reddit

Dečko je napisao: "Srpkinje su ekstremno teške. Ovde sam skoro godinu dana, mršav sam, visok 181 cm, srpskog porekla, rođen u jednoj zapadnoj zemlji. Skontao sam da mnogo devojke iz Srbije podpadaju u jednu od ove 4 kategorije:

- Sponzoruše a la Sandra Afrika - idu na estetske korekcije i bjuti tretmane, zatežu lice, "pumpaju" usta, puće se i "kvarcuju" u solarijumima. Za oko mogu da im zapadnu samo oni koji voze BMW ili Porše, a koja su verovatno stekli mutnim radnjama u Švarcajskoj i Nemačkoj. Vole Cecu, idu na splavove i kače fotke iz Lefkade i Budve.

- Devojke prirodnijeg izgleda koje se pretvaraju da nisu sponzoruše i da ih ne interesuju samo frajeri preko 190cm koji voze sportska kola. Slušaju od Silvane do Nirvane, ali se kao lože na eks-yu rok i strani pop, ali i turbo folk muziku.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

- Nezavisne žene koje jure karijeru i nisu baš sponzoruše, ali neće vas pogledati ako niste muškarac tipa Krisa Hemsvorta. Muzički ukus kao i kod prirodnih lepotica iz prethodne kategorije.

- Mlade hipsterke koje vole indi filmove i znaju za opskurne britanske bendove iz 90-ih, misle da je zapad bolji od Srbije i čude se zašto stranci dolaze ovde uopšte. Uglavnom bi samo da se druže, drže se svojih prijatelja i ako neko pokuša da ostvari bliskiji kontak, može da završi isključivo u prijateljskoj zoni. Ne vole turbo folk već slušaju andergraund-opskurnu muziku.

Smatram da su žene iz kategorije od 1 do 3 hladne i da te smatraju bezvrednim osim ako nisi nabildovani bogataš preko 187 cm. Najviše sam imao sreće sa kategorijom 4, ali to nikad nije vodilo ničemu romantičnom, samo smo se družili jer njih više zanimaju najbliži drugari koje poznaju iz osnovne škole."

Redit, Reddit, Srpkinje u 4 grupe, kategorije, opleo
foto: Printscreen/Reddit

Naveo je da dobro zarađuje i da pristojno izgleda, da je komunikativan i siguran u sebe, ali da jednostavno devojke pred njim "ne padaju tako lako kao na zapadu i drugim delovima sveta", jer "Srpkinje se lože samo na vioske, napucane mačo momke sa dobrim kolima i brdo love, fubalere, košarkaše, navijače i kriminalce koji izlaze na splavove", dok "introspektivni mršavi momak kog zanima teozofija, neofolk, post rok, astronomija i istorija arhitekture jednostavno biva zanemaren zbog "Kristijana Golubovića", dok na drugim mestima to nije slučaj". Takođe je rekao i da je za 2 meseca spavao sa više Ruskinja nego sa Srpkinjama za 12 meseci.

Naravno, ovo nije dobro prošlo kod srpskih Reditora, pa su oni osuli paljbu.

nevreme, Kiša, pljusak, Beograd
foto: Zorana Jevtić

"Brat moj nema ništa da ponudi, nesiguran u svoju visinu i najpre sebe, pravi objavu na engleskom jer ga je sramota na srpskom i pita se zašto ga devojke stalno odbijaju. Generalizovao sve devojke koje susreće u četiri kategorije, a po njemu sve kategorije su loše, samo on dobar - paćenik", "Jbg brate, treba i ti nešto da ponudiš toj devojci osim "ja sam stranac".

Možda su te svrstale u kategoriju "dečko koji živi u 1998. godini i misli da samo sa stranim pasošem može da osvoji devojku", "Smatraš da si najpametniji, a čim imaš potrebu za tim automatski nisi toliko pametan koliko bi ti želeo, pa te pucaju kompleksi", "Ti si druže, retard", "Izgledaš kao odvratna osoba" su neki od komentara.

Reditori su nastavili sa komentarima.

Vrućine, Leto Vrućina, leto, Vrućina, Tropske Vrućine, Toplotni Talas, Ilustracija
foto: Zorana Jevtić

"Brate... Izađi iz centra grada i upoznaćeš devojke koje mozes da svrstas u kategorije: 5, 6, 7, 8, 9... Ako ti je baš takva ideja da svrstavaš. Ovde vidim samo "gold digger" frazu koja izluđuje više... Realno, momak, nailaziš na devojke kakve i traziš, a da toga nisi ni svestan. Ja sam žensko i nisam "gold digger" i poznajem jos takvih ženskih stvorova. I ne slušamo sve turbo-folk (rolleyes)...

Ne vređaj vise ženski rod u Srbiji, nego izađi iz centra grada i nađi ekipu iz predgrađa koja pravi žurke po kućama ili ide na žurke po okolnim manjim mestima. Daj malo mašte. Najbolje žurke su po selendrama, znam iz iskustva", oglasila se jedna devojka.

Vrućine, Leto Vrućina, leto, Vrućina, Tropske Vrućine, Toplotni Talas, Ilustracija
foto: Zorana Jevtić

"Ovo me podseća na one 4 kategorije iz Harry Potter-a ( fazon Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw, Slytherin, samo što nisi u filmu)", jedan je od 641 komentara ispod ove objave.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Rastana devojka peva njegovu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track