NAŠA GLUMICA NIKAD NIJE PREBOLELA SMRT SINA Velika tragedija joj obeležila život, a onda usledila nova borba: Malo se priča o tome
Foto: Instagram

iskrena

NAŠA GLUMICA NIKAD NIJE PREBOLELA SMRT SINA Velika tragedija joj obeležila život, a onda usledila nova borba: Malo se priča o tome

Pop kultura -

Glumica Snežanu Jeremić Nešković, koju gledamo u seriji “Igra sudbine”, već godinama prati senka velike porodične tragedije. Naime, ona je pre skoro deceniju, izgubila sina Mihajla.

Da nesreća bude veća, to se desilo svega sedam dana nakon njegovog rođenja. Beba je imala ozbiljne srčane smetnje i lekari su bili nemoćni.

Snežana i njen suprug Predrag Nešković, teško su se pomirli sa tim gubitkom, ali život ih je ipak nagradio - četiri godine kasnije dobili su ćerku Juliju, a zatim i sina Viktora. Devojčica je začeta veštačkom oplodnjom, baš kao i prvo dete, piše Blic.

- Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala.

Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja, pa nisam stigla ni da se obradujem - priznala je svojevremeno Snežana u razgovoru za "Gloriju".

Istovremeno, osvrnula se i na najveću tugu koju je doživela.

- Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba.

Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem - podsetila je glumica, dodajući da se o toj temi ne govori dovoljno.

- Najviše boli kad te neko pita: “Koliko ste u braku, kad će deca?”, dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja.

Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu - istakla je svojevremeno glumica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja