USRED RETROGRADNOG MERKURA POJAVLJUJE SE OVAJ ASPEKT: Život ova tri horoskopska znaka okrenuće se NAGLAVAČKE i biće HAOS!
Foto: Profimedia

SPREMNI?

USRED RETROGRADNOG MERKURA POJAVLJUJE SE OVAJ ASPEKT: Život ova tri horoskopska znaka okrenuće se NAGLAVAČKE i biće HAOS!

Zanimljivosti -

Astrološkinja Aleksandra Bjeljac najavila je aktuelni astrološki aspekt. Sunčev trigon urana koji će doneti pravo osveženje.

Uran
foto: Shutterstock

- Ovaj aspekt se dešava na relaciji Bik-Devica. Javljaju se mogućnosti za puno ideja, mnoštvo nadahnuća i iznenadnih dešavanja. Devica kao prirodno šesto polje, koje označava naš svakodnevni život, posao i naše zdravstveno stanje i još dosta toga, biće u lepom aspektu sa Uranom.

Bik kao vladalac našeg polja finansija i zadovoljstva može u ovom periodu doneti iznenadne povoljne preokrete i pored tranzita retrogradnog Merkura - rekla je astrološkinja Aleksandra Bjeljac za "Ženu blic".

Ovaj tranzit može mnogima pokrenuti bitna dešavanja na koje tako dugo čekamo. Naravno ovim tranzitnom će biti podržani zemljani i vodeni znaci. Najviše benefita mogu očekivati znak Bika, Raka i Škorpije.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bik

Vama se mogu realizovati planovi na polju karijere i ljubavi .Jedan iznenadni glas će vas pokrenuti i konačno možete osetiti olakšanje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Rak

Vama sve što je vezano za komunikaciju, pregovore i na temu promena, bilo to mesto boravka ili posla može biti od koristi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Škorpija

Evo mogućnosti za planiranje porodice i zajedničkog života. Svi koji se bave javnim poslom mogu prosperirati i biti podržani od javnosti.

Ove promene mogu osetiti na trenutak i ostali znaci ako imaju podznak u vodenim ili zemljanim znacima ili su podržani planetama u svom natalu.

(Kurir.rs/ Ženablic)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 14.9.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track