OVAKO SE NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU OPHODI PREMA RADNICIMA PRE NEGO ŠTO IM DA OTKAZ: Ovo im je poslednja šansa pred isključenje
Foto: EPA / Alexander Becher

NIJE LAKO RADITI ZA NJEGA

OVAKO SE NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU OPHODI PREMA RADNICIMA PRE NEGO ŠTO IM DA OTKAZ: Ovo im je poslednja šansa pred isključenje

Zanimljivosti -

Bivši zaposleni "Tesle", Karl Medlok otkrio je šta bi Ilon Mask uradio, a po čemu bi zaposleni obično shvatili da im preti otkaz.

Medlok je gostovao u emisiji "The Iced Coffee Hour" u avgustu kako bi govorio o svom iskustvu u kompaniji, te je u razgovoru koji je trajao gotovo sat vremena otkrio još jedan nepoznati detalj.

"Ako vam Ilon govori šta i kako da radite, to nije dobar znak jer ljudima čijim je radom zadovoljan obično dopušta da rade svoje", ispričao je.

Ilon Mask
foto: Netflix / Hollywood Archive / Profimedia

Medlok je otkrio da mu je bilo zabavno da radi za Maska, iako se nije često družio sa svojim radnicima.

"Razgovarao bi s tobom ako bi mu bilo potrebno da razgovara s tobom", objasnio je.

Takođe je progovorio o dubokom poštovanju koje celo osoblje ima prema Masku.

"Niko se nije ni usudio na bilo koji način da mu iskaže nepoštovanje."

Ilon Mask
foto: Profimedia

Dobio otkaz zbog putovanja

Medlok je ispričao i svoju priču o napuštanju kompanije i dobijanju otkaza.

"Bila je jedna gospođa koja je već tri godine posedovala automobil koji nije mogla da vozi zbog oštećenja. Rekao sam da treba da se pobrinemo za nju", započeo je.

"Dobio sam dozvolu da joj pošaljem sve potrebne proizvode poput pufera i sredstva za poliranje. Moj sin je otišao da popravi auto na kraju, ali žena se požalila i znao sam da više neću raditi u 'Tesli'. Mask mi je ubrzo nakon toga rekao da putovanje nije bilo odobreno, a mi smo dobili otkaz zbog neovlašćenog putovanja na Havaje", ispričao je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Ilon Mask izabran za ličnost godine magazina Tajm!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track