ODBILI SU MOJU PRIJAVU ZA HOGVORTS, PA SAM PRONAŠAO NAČIN DA POSTANEM ČAROBNJAK: Iluzionista srušio Internet svojim videom!
Foto: Printscreen/TikTok

OVO JE NAJGLEDANIJI VIDEO SVIH VREMENA!

ODBILI SU MOJU PRIJAVU ZA HOGVORTS, PA SAM PRONAŠAO NAČIN DA POSTANEM ČAROBNJAK: Iluzionista srušio Internet svojim videom!

Zanimljivosti -

Na najmlađoj društvenoj mreži se svaki dan pojavljuju novi trendovi, a mnogi nepoznati autori se zahvaljujući njoj mogu proslaviti doslovno preko noći.

Ovo omogućava algoritam koji, iako nekada u prvi plan ističe jako čudne video snimke, dok zatrpava one zanimljive, ume da prepozna sadržaj koji se ljudima dopada.

@zachking They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. ?#illusion #magic #harrypotter ♬ Zach Kings Magic Broomstick - Zach King

Video, koji sa svojih 2.2 milijarde pregleda ima najviše pregleda na ovoj popularnoj mreži,pripada Zaku Kingu. Ovaj mladić napravio je iluziju koja tematizuje Harija Potera.

U videu, koji je star već tri godine, Zak leti na magičnoj metli koja u prvi mah izgleda veoma realistično, dok se pravo iznenađenje krije na samom kraju snimka.

- Odbili su moju prijavu za Hogvorts, pa sam pronašao način da postanem čarobnjak - stoji u opisu videa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

TESTEROM PODELE ČOVEKA NA POLA! Mađioničarski trik koji već 100 godina ostavlja bez daha! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track