SLEDI MAGIČAN DATUM KOJI ĆE NAM MNOGO POMOĆI: Najmoćniji dan, 10. oktobar promeniće naš život i pretvoriće ga u BAJKU!
Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

biće savršeno

SLEDI MAGIČAN DATUM KOJI ĆE NAM MNOGO POMOĆI: Najmoćniji dan, 10. oktobar promeniće naš život i pretvoriće ga u BAJKU!

Zanimljivosti -

U svakom mesecu imamo datum ogledala, a u oktobru to je 10.10 - dan kada nas očekuju tri važna događaja i budi se kreativna energija, kako navodi numerologija.

Ovo će biti najsretniji dan u mesecu, a pošto je datum ogledala u ponedjeljak, to je sjajan početak nove nedelje. Period je odličan za donošenje važnih odluka koje mogu uticati na budućnost.

zvezda padalica
foto: Shutterstock

Koje 3 važne stvari nas očekuju 10.10?

  1. Jedinica je vladar ovog datuma, što znači da nas očekuju sjajne šanse za novi početak - odnosa, karijere, novog projekta... Može ukazivati i na novu romansu, ali nas poziva i da se povežemo sa drugima i stvorimo veze koje zrače dobrotom i ljubavlju.
  2. Povezan je i sa metorskom kišom drakonida - zvezda padalica koje nas pozivaju da transformišete određene stvari u svom životu. To može biti vaš izgled, odnos prema novcu ili preuređenje kuće.
  3. Astrolozi napominju da 10.10. Merkur prelazi u Vagu. U ovom slučaju, Merkur će izgubiti nešto od svoje snage, ali to uopšte ne znači da će nam štetiti. Naprotiv, njegov boravak u Vagi će nas smiriti i većinu ljudi učiniti emocionalno stabilnom. Pronalaženje zajedničkog jezika će postati lakše - posebno za one koji su potpuno različiti jedni od drugih.

Zato 10.10. kreirajte svoje namere za promene života nabolje, opustite se, sanjajte, ali i delujte. Neka vas sreća prati na svakom koraku.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 08.10.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track