OKTOBAR JE NAJGORI MESEC ZA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA! Zvezde su im spremile potpuni HAOS: Bolje se nadajte da vi niste na ovom spisku
Foto: Profimedia

Ne želite da budete u njihovoj koži

OKTOBAR JE NAJGORI MESEC ZA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA! Zvezde su im spremile potpuni HAOS: Bolje se nadajte da vi niste na ovom spisku

Zanimljivosti -

Dok će jedna grupa ljudi u oktobru prosperirati, pred drugima je naporan mesec koji će staviti njihovo strpljenje na test. Saznajte spadate li i vi među horoskopske znake kojima će ovaj mesec biti najgori i koji će odbrojavati dane do njegovog završetka.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi će osećati da se mnogo toga odvija van njihove kontrole. Više nego inače zavisiće od okoline, što ovim samostalnim ljudima neće najbolje leći. Zbog naglosti i brzog jezika češće će upadati u sukobe s partnerom i bližnjima, a krajem mjeseca biće skloni rasipanju novca. Trebalo bi da se pripaze nesmotrenih troškova kako ne bi zapali u dugove.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarac

Iako će im se otvoriti pokoja nova poslovna prilika, osećaće da se za svaki uspeh moraju i te kako namučiti. Najviše će ih frustrirati što konačan rezultat neće toliko zavisiti o njihovom trudu koliko o spletu okolnosti. Neće im biti lako da prećute nepravdu pa je povećana mogućnost svađa i konflikata. Na intimnom planu dolazi do borbe za dominacijom, a tek će krajem meseca doći do olakšanja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bik

Imaće toliko obaveza da neće stići da predahne. Čim dovrše jedan zadatak, slede im nova naporna zaduženja. Osećaće da je svaki dan nova borba i da im ništa ne ide od ruke, zbog čega će biti pod povećanim stresom. Dani nakon 22. oktobra biće posebno naporni. Tada je povećana mogućnost rasprava i svađa, posebno na ljubavnom planu. Trebalo bi da paze šta govore kako ne bi ugrozili bitne odnose.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 12.10.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track