SVET POJURIO U BEČU PO KAFU, A NJENA CENA UBIJA: Slika na Instagramu će biti sjajna, al vaš novčanik neće proći bez POSLEDICA!
Foto: Instagram/food.blogger.vienna

deluje jako ukusno, ali je i jako skupo

SVET POJURIO U BEČU PO KAFU, A NJENA CENA UBIJA: Slika na Instagramu će biti sjajna, al vaš novčanik neće proći bez POSLEDICA!

Zanimljivosti -

Jedan kafe koji se nalazi u samom centru Beča izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama zbog neobičnog načina služenja kade.

Naime, ovaj kafić, koji izgleda samo kao prozor u zgradi iz kog se dodaje kafa, svoju kafu podaje u kornetima sladoleda koji su sa unutrašnje strane debelo obloženi slojem čokolade.

Specijalna kornet kafa privukla je veliku pažnju influensera širom sveta, te su mnogi pohrlili u Beč, da bi pored ostalih znamenitosti ovog prelepog grada, probali i specijalnu kafu.

Osim što bi prema svim očekivanjima ova kafa trebalo da bude ukusna, kafa u Beču je i estetski lepa, te ne čudi da je našla svoje mesto na instagram profilima mnogih ljudi. Ipak, ako i vi želite da se na vašem instagramu nađe ova trendi kafa, moraćete da izdvojite poštenu svotu novca.

Naime, cena jedne kornet kafe je čak 10 evra, a moguće ju je plati samo karticom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

UKOLIKO PLANIRATE LETOVANJE U GRČKU! Ovo su nove cene, pogledajte koliko sada košta GIROS I KAFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track