LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2023. GODINU! Oni će pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA, dok će drugi uživati u brzom flerz i VRELIM AFERANA!
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

biće to uzbudljiva godina

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2023. GODINU! Oni će pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA, dok će drugi uživati u brzom flerz i VRELIM AFERANA!

Zanimljivosti -

Nova godina donosi i nove mogućnosti, ali i nove prepreke. Tako će za neke znakove godina koja sledi biti prepuna izazova, dok će neki uploviti u mirnu luku.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Osećaćete se odlično, mnoge stvari će vam ići na ruku. Ovnovi imaju sjajnu priliku da upoznaju svoju ljubav ili ozakone vezu koju su nedavno započeli, već u prvoj polovini godine. Fokusirajte se na temu partnerstva i na onu koja vam se dopada. Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bik će osetiti olakšanje u ljubavi, jer je u poslednjih nekoliko godina možda bilo kriza u vezama. Ono što počinje 2023. imaće povoljan uticaj i na budućnost. Ako ste slobodni, krajem marta i maja mogu doći do sudbonosnih susreta, a na leto će veza biti učvršćena. Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Za Blizance, ovo je godina velikih promena u ličnom životu. Neozbiljni potencijalni partneri mogu da pokažu svoje prave namere i što se to pre desi, pre ćete upoznati prave poštene pojedince sa kojima možete izgraditi dugoročne odnose koje zaslužujete. Najpovoljniji meseci za ljubav su april, maj i novembar.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Početak godine će biti naporan za Rakove. Moraćete da rešite mnoga pitanja vezana za karijeru ili rodbinu, ali od sredine marta ljubav će bukvalno biti u vazduhu. Generalno, Rakove očekuje sjajna sezona povoljnih promena, svi vaši potencijalni partneri će postati manje nestrpljivi i spremniji na kompromis.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Za Lava je period veoma interesantan, posebno u pogledu ljubavi i veza. Tokom protekle dve godine, mnogi Lavovi su doživeli teške trenutke, pa čak i raskide. Već od početka 2023. ulazite u romantičnu bajku, kao da ćete se ponovo roditi, što će svakako privući nove ljude. A leto će biti posebno vruće i strastveno i neće vam dosaditi. Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Za Device, 2023. će doneti priliku da preispitaju potencijalne partnere oko njih. Doći će do čišćenja života od onih koji ne podržavaju njih i njihove planove za život. Druga polovina godine biće povoljnija u ljubavnom smislu, a oktobar će postati posebno bogat romantikom.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Godina će biti povoljna za ljubav i romansu, ali prva polovina će zahtevati sav talenat za diplomatiju i sposobnost pregovaranja. Biće to veoma 'vrelo' vreme za Vagu. Leto će biti manje agresivno i produktivnije u odnosima. A kraj godine će vam biti posebno prijatan.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Za Škorpije će se promene u odnosima završiti u maju, a tada počinje mirniji period. Imaće susrete sa mnogim lekcijama sudbine. Od leta 2023. i tokom cele godine, imaćete sve šanse da izgradite harmoničan odnos.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Za Strelca će prva polovina godine biti produktivnija u ljubavnom smislu. Ako tražite svoju srodnu dušu, onda planirajte da posetite razne zanimljive događaje na kojima možete da se upoznate. Štaviše, u vašem slučaju promene na bolje se mogu desiti brzo, pa čak ni odmah nećete moći da shvatite da su promene srećne

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Za ovaj znak prijatan period počinje 2023. godine kada će prvi put posle mnogo godina moći da se opuste i uživaju u rezultatima svog rada. Sa početkom proleća osetiće da im romantične iskre pune dušu.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Od marta Vodolije će osetiti da im je svakodnevni život ispunjen željom za ljubavlju. Oni sami postaju manje ozbiljni i prilagođavaju se svojoj karijeri i dostignućima. Bićete magnetski privlačni, moguće je da ćete promeniti nešto u svom izgledu i uspeti da uspostavite kontakt sa osobom koja vam se dopada. Riba

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ribe imaju sve šanse ne samo da upoznaju partnera sa kojim mogu da žive dug i srećan život, već i da odmah legalizuju vezu, posebno od leta 2023. Takođe treba da budete spremni da se broj obožavalaca može smanjiti. Oni koji su neozbiljni i nisu spremni da vam daju svoje srce nestaće iz vašeg života.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 14.10.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track