RODITELJI! OTAC IZBLAMIRAO ĆERKU ZA SVE PARE: Tinejdžerka htela da propadne u zemlju od stida, od bruke se zavukla pod sto (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

sirota

RODITELJI! OTAC IZBLAMIRAO ĆERKU ZA SVE PARE: Tinejdžerka htela da propadne u zemlju od stida, od bruke se zavukla pod sto (VIDEO)

Zanimljivosti -

Roditelji umeju da budu nezgodni i nevaljali i da pošteno izblamiraju svoju decu, pa se neretko desi da dete "umre od blama". Svima nam se to desilo, ali na takvo brukanje najćešće padaju tinejdžeri jer je njima najneprijatnije.

Zbog ovog tate ćerka se zavukla pod sto od srama ,a sve samo zato je u restoranu rekao konobaru da je njegova ćerka rekla da je sladak. Dečko se nasmejao i zahvalio, a nesrećna tinejdžerka je htela da propadne u zemlju.

Sve to je snimljeno i objavljeno na TikToku, a evo kako je sve izgledalo:

@lovelymon1ca Hilarious. Girl’s dad embarrassed her by doing this. #embarrassing #cutewaiter #dadsoftiktok ♬ original sound - Lovelymon1ca

Verovatno su se posle pomirili, ali svako je u pitanju urnebesna scvena sa kojom bi mnogi od nas mogli da se poistovete. Mnogi su kometarisali: "Pojeo je blam", "Zemljo, otvori se", sigurno joj je prolazilo kroz glavu"...

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:04

POGLEDAJTE OVAJ BLAM! Došla u kulinarsko takmičenje da pokaže kakva je domaćica, a ne razlikuje PATLIDŽAN OD BROKOLIJA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja