ZVAO SAM VODOINSTALATERA DA MI OTPUŠI WC ŠOLJU I DOŽIVEO ŠOK: Zbog onoga što mi je rekao, život mi se PROMENIO IZ KORENA!
Foto: Profimedia

NEPLANIRANO UHVAĆENA NA DELU

ZVAO SAM VODOINSTALATERA DA MI OTPUŠI WC ŠOLJU I DOŽIVEO ŠOK: Zbog onoga što mi je rekao, život mi se PROMENIO IZ KORENA!

Zanimljivosti -

Još jedan neobičan način da se razotkrije preljuba. Nedavno smo imali prilike da čujemo priču devojke koja je dečka uhvatila u prevari zahvaljujući zvučniku, a da li bi vam ikada palo na pamet da vodoinstalater takođe može da vam pomogne? Ili odmogne, sve zavisi.

Upravo je tako jedan muškarac saznao da ga žena vara. Pozvao je vodoinstalatera jer je WC šolja neko vreme bila zapušena, a nije ni slutio da će mu njegove reči promeniti život.

Toalet, Wc šolja
foto: Profimedia

"Primetili smo da WC šolja nije kao pre, da voda teže odlazi i da se događa da se fekalije vraćaju nazad. Bio sam iznenađen, jer je stan nov, kao i odvodi. Pozvao sam vodoinstalatera i bio sam šokiran kad mi je rekao da su problemi napravili iskorišćeni kondomi koji su začepili odvode, a podsmevao mi se misleći da sam to ja napravio. Rekao mi je to više nikada ne radim", rekao je muškarac, prenosi Mondo.

vodoinstalater
foto: Shutterstock

Kako kaže, pritisak mu je "skočio u sekundi", jer je bio svestan da sa svojom ženom ne koristi zaštitu. Ispostavilo se da su odvodne cevi bile zapušene zbog iskorišćenih prezervativa, kojih je bilo oko 60, a koje su žena i njen ljubavnik posle "obavljenog posla" bacali u WC šolju.

Na pitanje da li je muškarac ostao sa ženom sa kojom je u braku pet godina i sa kojom ima dvoje dece, muškarac je otkrio da je ona sama priznala da je imala ljubavnika. Potom je objasnio da su se rastali na neko vreme, ali su se na kraju pomirili i danas su zajedno.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track