POČINJE POMRAČENJE MESECA U BIKU: Evo šta svaki HOROSKOPSKI ZNAK treba da uradi da spreči TOTALNI KOLAPS!
Foto: Shutterstock, Profimedia

ASTRO PROGNOZA

POČINJE POMRAČENJE MESECA U BIKU: Evo šta svaki HOROSKOPSKI ZNAK treba da uradi da spreči TOTALNI KOLAPS!

Zanimljivosti -

Pripremite se za dramatične promene jer 8. novembra počinje pomračenje Meseca u znaku Bika, koja ne samo da će istaći koridor pomračenja, već će doslovno preokrenuti živote mnogih horoskopskih znakova. Pomračenje će dosegnuti vrhunac u dva popodne, ali posledice će se osećati cele nedelje. Kako najbolje provesti ovaj dan i kako "nepovređen" izaći iz "hodnika" pomračenja?

Ovan

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Ovnovi bi u ovom periodu trebalo najviše da se brinu o sebi, tuga i neraspoloženje su naglašeni. Srećom, ovaj osećaj neće dugo trajati. Sada je najnepovoljniji trenutak za bilo kakve transakcije nekretninama, bolje je odložiti ih.

Bik

bik
foto: Profimedia

Za Bikove će ovo pomračenje biti opasno po zdravlje, pratite stanje i posavetujte se s lekarom. Razmislićete o podizanju kredita, ali pričekajte barem nedelju dana. Vrlo brzo ćete se predomisliti i zažalićete.

Blizanci

blizanci
foto: Profimedia

Blizanci bi trebali da se pobrinu za svoju ušteđevinu. Sada nije pravo vreme za ulaganje, budite oprezni! Mogući su nesporazumi s prijateljima, pokušajte da izbegavate osetljive teme jer svađa može da eskalira i trajno naruši odnos.

Rak

rak
foto: Profimedia

Za Rakove ovo pomračenje može da definiše karijeru. Moguća je žestoka rasprava sa šefom koja će se završiti prekidom radnog odnosa. Ako nemate drugu opciju, nemojte ni slučajno da tražite povišicu.

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Za Lavove će ovo pomračenje uticati na porodicu. Pokušajte da se suzdržite od negativnih komentara kako ne biste izazvali sukob. Budite oprezni s novim ljudima u svom okruženju, pokušavaju da vam stanu na nogu.

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Za Devicu ovo pomračenje može biti opasno. Budite oprezni u vožnji i odložite sve rizične aktivnosti. Izbegavajte i rizične finansijske transakcije, potrošićete ne samo svoj novac, nego i novac dragih ljudi.

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Pomračenje će izbaciti na površinu najbolnija sećanja i veliku tugu, morate se boriti da vas te loše emocije ne savladaju. Partner je zabrinut za svoje zdravlje i od vas očekuje podršku i utehu. Budite na visini zadatka.

Škorpija

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Škorpije u ovom periodu mogu da se suoče sa zdravstvenim problemima. Obucite se toplo, idite da spavate na vreme i manje se stresirajte. Za vreme pomračenja ljudi koji vas ne vole radiće na tome da vas degradiraju, širom otvorite oči i uši.

Strelac

Strelac
foto: Profimedia

Ono na šta se trenutno isplati trošiti energiju je kreativan rad. Iznosićete nove i zanimljive ideje. Zapišite sve na papir, profitiraćete od ovih ideja u budućnosti!

Jarac

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Jarčevi mogu da imaju nesporazume s majkom ili starijim članom porodice. Moguće su promene na poslu, najverovatnije nabolje, iako se na prvu ne čini tako. Nemojte kupovati nekretnine niti renovirati stan, dolazi finansijski povoljnije vreme.

Vodolija

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Vodolije će se u vreme pomračenja osećati nemoćno, a to će trajati sledećih nekoliko dana. Pazite na svoje zdravlje i imunitet, uzimajte suplemente. Ako vam se ukaže prilika za putovanje, svakako je iskoristite.

Ribe

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Ribe su fokusirane na novac. Bićete prisiljeni da preispitate svoje finansije i razmislite koliko racionalno trošite. Neke Ribe će u ovom periodu dobiti nasledstvo. Dobit može da dođe od partnera, na primer, povećaće mu se plata ili će pronaći bolje plaćen posao.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track