PRVO OTKRILA DA IMA DEVOJKU, A SAD JE DOBILA I ĆERKU: Slavnoj glumici SUROGAT MAJKA rodila dete! Objavila prvu fotografiju BEBE
Foto: Pritnscreen/Instagram

LEPE VESTI

PRVO OTKRILA DA IMA DEVOJKU, A SAD JE DOBILA I ĆERKU: Slavnoj glumici SUROGAT MAJKA rodila dete! Objavila prvu fotografiju BEBE

Pop kultura -

Rebel Vilson, 42-godišnja australijska glumica, podelila je vest s javnošću o rođenju ćerke Rojs Lilijan, koja je na svet došla prošle nedelje uz pomoć surogat majke.

Glumica poznata po filmovima "Pitch Perfect" i "Bridesmaids" je svojim pratiocima na Instagramu poručila: “Ne mogu ni da opišem ljubav koju gajim prema njoj, ona je predivno čudo", napisala je, te dodala:

“Zauvek sam zahvalna svima koji su bili uključeni, (znate ko ste), ovo je nastajalo godinama... Ali posebno želim da se zahvalim svojoj predivnoj surogat majci", napisala je.

Zahvalila se i svima koji su joj pomogli da osnuje svoju porodicu, te rekla da je spremna da da maloj Rojs "svu ljubav koju možete da zamislite".

“Brzo učim... Puno poštovanja svim mamama! Ponosna sam što sam u vašem klubu”, dodala je.

Rebel Vilson je inače u junu otkrila da je u vezi s modnom i dizajnerkom nakita iz Los Anđelesa, Ramonom Agrumom.

U to vreme zvezda serije "Isn’t It Romantic" napisala je na Instagramu: "Mislila sam da tražim Diznijevog princa... Ali možda mi je sve ovo vreme stvarno trebala Diznijeva princeza".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:21

PEVAČICA U TRUDNOĆI SMRŠALA 7 KILA Marija Mikić: Novak Đoković i njegova braća odlično pevaju BABA I TETKA SU JOJ GLAVNA PODRŠKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track