PLJUŠTAĆE OTKAZI, A NEKIMA PRETI I FINANSIJSKI KOLAPS: Ova TRI ZNAKA jedva će čekati da prođe NOVEMBAR! Sledi im PAKAO!
Foto: Shutterstock

UTICAJ RETROGRADNOG MARSA

PLJUŠTAĆE OTKAZI, A NEKIMA PRETI I FINANSIJSKI KOLAPS: Ova TRI ZNAKA jedva će čekati da prođe NOVEMBAR! Sledi im PAKAO!

Zanimljivosti -

Poslednje dane oktobra obeležio je ulazak u retrogradni hod Marsa. Dakle, inače planeta koja pokreće, tera na akciju i podstiče nas na stvaralaštvo i dinamiku, sada je u svom suprotnom stanju - pa će mnogi osetiti tromost i manjak inspiracije na mnogim životnim poljima. Osim što ćemo osećati nedostatak energije i volje za napretkom, mnogi će se naći na udaru finansijskih problema. Naime, ako ste proteklih meseci nerazborito trošili ili pak zapali u dugove, u sledećem periodu će vam biti jako teško da se "iščupate" iz tih komplikacija. Upravo suprotno, mogli biste u njih još dublje da zapadnete.

Astrolozi predviđaju da će se na ličnom, poslovnom i novčanom udaru naći sledeća tri horoskopska znaka. Saznajte da li ste među njima i na šta tačno treba da pripazite.

Rak

rak
foto: Profimedia

Rakovi su sanjari koje leto navede na užitke u kakvima inače ne uživaju. Zbog toga je moguće da su se proteklih meseci pomalo "zaigrali" i doveli se u dugove i minuse na karticama zbog kojih će sada ispaštati. Iako su možda osmislili plan otplate svojih dugova, teško će ga sprovesti u delo zbog uticaja retrogradnog Marsa, koji trenutno blokira bilo kakve napretke i čišćenje računa. Ono što se Rakovima takođe sprema su sukobi na poslu koji bi mogli jako da ih emotivno pogode, zbog čega bi neki čak i impulsivno mogli da daju otkaz. Što im u trenutnoj finansijskoj situaciji ne bi bilo najpametnije.

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Device su izuzetno racionalne i finansijski odgovorne, a ove jeseni su mislile kako će im novčana situacija biti bolja nego ikad, ali to neće biti tako. Sledi im dosta rezanja troškova, stezanja remena i preinačenja dnevnih budžeta, a sve zbog toga što će im se neki planovi izjaloviti ili će se zbog vanrednih situacija naći u situaciji da moraju da iskeširaju velike iznose novca odjednom. Bilo kako bilo, Devicama će ovih mesec dana pomoći njihov suzdržan, hladan i racionalan um koji će im pomoći da štede na svakom koraku - pa bi iz novčanih škripaca trebalo da se izvuku do kraja godine.

Ribe

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Ribe su s glavom i mislima uvek u oblacima, te retko kad stoje stabilno nogama na zemlji. Zbog toga im novac prečesto klizi kroz prste, a one nemaju nikakvu kontrolu nad svojim ličnim budžetom. Uticaj retrogradnog Marsa posebno će osetiti ovog meseca kada bi moglo da im se dogodi da dođu u nezavidnu situaciju na poslu. Kako su proteklih meseci možda malo zabušavali s obavljanjem radnih zadataka, sada će im propusti doći na naplatu, a preti im i opomena ili otkaz. Ako se to dogodi, Ribe će uhvatiti panika i očaj, ali ne smeju da se prepuste depresiji, već da se otrgnu crnim mislima i naoružaju se strpljenjem. Nova poslovna prilika ukazaće se kad-tad.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track