ZA SVE JE KRIV CRV SUMNJE: Konačno otkriveno šta je PRESUDILO Dženifer Lopez i Benu Afleku pre 20 godina! Zbog ovoga su RASKINULI!
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PEVAČICA OTKRILA

ZA SVE JE KRIV CRV SUMNJE: Konačno otkriveno šta je PRESUDILO Dženifer Lopez i Benu Afleku pre 20 godina! Zbog ovoga su RASKINULI!

Pop kultura -

Dženifer Lopez i Ben Aflek danas su srećno venčani par koji puni strane tabloida svojom bajkovitom ljubavnom pričom, ali svi znamo i da je do svog "srećnog kraja" trebalo da čekaju 20 godina! Podsetimo, oni su bili zajedno od 2002. do 2004, a iako su planirali da se venčaju na velelepnom događaju – sve je propalo.

Popularni "Benifer" tada su se raspali kao kula od karata, iako su slovili za najsavršeniji holivudski par, a sve do danas nije bilo jasno zbog čega je došlo do njihovog raskida. Nakon raskida veridbe, Ben se venčao i dobio decu s Dženifer Garner, a Dženifer je bila venčana za Marka Entonija i još nekoliko puta verena. Nijedan od tih odnosa ni za Bena ni za Dženifer nije urodio trajnom srećom.

Dženifer Lopez
foto: AP/Jordan Strauss

Na kraju su se Ben i Dženifer nakon skoro 20 godina pauze ponovo spojili i zaljubili, a letos su "pala" i dva raskošna venčanja - jedno u Las Vegasu i jedno na Benovom imanju koje je on inicijalno i kupio za Dženifer 2003. godine. Nije li to pravi znak sudbine?

Međutim, sve do danas nije bilo poznato šta je tačno kumovalo raskidu prve veridbe Bena i Dženifer, a sada je pevačica po prvi put otkrila koji je bio razlog dramatičnog raskida. Naime, za novo izdanje magazina Vogue otvorila je dušu i rekla kako je za sve kriv crv sumnje koji se uvukao u njihovu vezu.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Lionel Urman / ddp USA / Profimedia

"Ben i ja bili smo mladi i ludo zaljubljeni, potpuno bezbrižni bez dece i stvarnih obaveza koje su došle kasnije. Imali smo sve vreme sveta za sebe i iskoristili smo ga", započela je svoju ispovest.

"Uopšte se nismo skrivali, nismo se obazirali na medijske priče koje su se širile o nama - situaciju jednostavno nismo ni na koji način držali pod kontrolom i to nas je na kraju uništilo. Nismo se skrivali, zabavljali smo se bez ikakve diskrecije, gledali smo samo jedno drugo i to nam je bilo jedino važno. Ali, mnoge su se stvari događale ispod površine, jer ljudi nisu želeli da budemo zajedno: mišljenje javnosti se okrenulo protiv nas naročito nakon što smo se verili. Tačnije, smatralo se da ja nisam prava osoba za Bena. Te priče unele su crv sumnje u našu vezu i na kraju su nas uništile", rekla je Dženifer, koja se ove godine dva puta udala za Bena, najpre u Las Vegasu, pa u Džordžiji.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

"Nešto sam ipak nakon svega naučila i sada smo mnogo oprezniji". Tako je pevačica zaključila da su ona i Ben sada napokon spremni za pravu vezu i ozbiljno su predani svom odnosu i svojim spojenim porodicama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track