MILICA NIJE ZNALA ODGOVOR NA PITANJE O ČUVENOM MJUZIKLU: Tragačica odmah potrčala u pozorište, pa se slikala s glavnim glumcem
Foto: Printscreen/Youtube

TOPLO PREPORUČILA KOMAD

MILICA NIJE ZNALA ODGOVOR NA PITANJE O ČUVENOM MJUZIKLU: Tragačica odmah potrčala u pozorište, pa se slikala s glavnim glumcem

Zanimljivosti -

Tragačica u kvizu "Potera", Milica Jokanović, poznata i kao Princeza od znanja, pre nekoliko nedelja je dala pogrešan odgovor na pitanje po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl u Pozorištu na Terazijama.

Naime, na pomenuto pitanje ponuđeni odgovori su bili "Plavi safir", "Sa druge strane jastuka" i "Šou počinje u ponoć", a Miličin odgovor je bio "Šou počinje u ponoć". Međutim, tačan odgovor je bio "Sa druge strane jastuka".

Kako nije znala odgovor na pitanje, što je prava retkost kada je ona u pitanju, Milica je otišla u Pozorište na Terazijama da odgleda pomenuti mjuzikl, a na zvaničnom Instagram nalogu kviza "Potera" osvanula je i njena fotografija s glavnim glumcem ovog komada, Slavenom Došlom.

"Po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl Pozorišta na Terazijama? Milica sada zna odgovor, jer je gledala mjuzikl i tom prilikom upoznala Slavena Došla, glavnu zvezdu ovog spektakla. Naša Milica je bogatija za odgovor na još jedno pitanje, a za mjuzikl kaže - topla preporuka", stoji u opisu zajedničke fotografije Milice Jokanović i Slavena Došla.

(Kurir.rs)

Bonus video:

28:45

KVIZ-S04-EP23

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track